• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: Kjelini van terena šest mjeseci!

Autor mondo.ba

Kjelini bi na teren trebalo da se vrati početkom marta 2020. godine.

Osmostruki uzastopni šampion Italije i jedan od najvećih kandidata za osvajanje Skudeta i ovoj sezoni, torinski Juventus, na kapitena Đorđa Kjelinija neće moći da računa – u narednih šest mjeseci!

35-godišnji štoper je prije nekoliko dana, na jednom od treninga ''stare dame'' doživio najtežu sportsku povredu – ''kidanje'' ukrštenih ligamenata koljena.

Operacija je izvršena danas, a klub se tim povodom oglasio saopštenjem, u kojem je navedeno da je operacija izvršena na klinici Hohrum u Inzbruku, te da je sve prošlo u najboljem redu, ali da prekaljenog defanzivca čeka pauza do početka marta 2020. godine.

Samim tim, to znači da Kjelini neće nastupati u grupnoj fazi Lige šampiona, u kojoj će ''bjankoneri'' odmjeriti snage sa Bajerom iz Leverkuzena, madridskim Atletikom i moskovskom Lokomotivom, ali, isto tako, neće biti na raspolaganju ni selektoru državnog tima Robertu Manćiniju za preostalih šest utakmica kvalifikacija za EURO 2020.

Zadatak da zamijeni Kjelinija dobiće, najvjerovatnije, holandski dragulj Matijs de Liht, koji je ovog ljeta iz Ajaksa došao u Juventus.

Osim njega i još jednog ''starog lisca'', Leonarda Bonućija, Mauricio Sari na raspolaganju još ima Meliha Demirala i Danijelea Ruganija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC