Društvo

Dobre vijesti za kraj sedmice

Autor mondo.ba

Kao što ste i navikli za kraj sedmice donosimo vam pregled dobrih vijesti. Pa krenimo...

Izvor: Mondo.ba, photofunia

Za početak možda jedna od najljepših vijesti iz prethodne sedmice. Banjaluka je prethodne srijede oborila rekord. Evo o čemu se radi.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović rekao je da postoje najave da bi "Rajaner" od avgusta trebalo ponovo da počne da leti sa banjalučkog aerodroma, ali to zavisi od epidemiološke situacije.

U BiH je zatvoren i posljednja, ujedno i najveća farma kuna koje su se uzgajale isključivo zbog krzna. Aktivisti za zaštitu životinja zadovoljni.

U Banjaluci je zvanično puštena u saobraćaj novoizgrađena kružna raskrsnica kod "Lesnine" u koju je uloženo 1,3 miliona KM.

Banjalučani više neće morati dolaziti u ambulante da se naruče na pregled kod porodičnog doktora, već će to moći učiniti putem mobilnog telefona ili svog računara.

Prije nekoliko dana na Halkidikiju počelo snimanje dokomentarca o nevidljivim herojima Grčke koji su tokom ratnih 1990-ih ugostili na hiljade djece iz Republike Srpske...

Ove sedmice završen je i treći regionalni festival književnosti

Zvanično je završen i 48. Teatarski festival BiH Fedra 2020.

Dodijeljena je i Kočićeva nagrada

Tradicionalna, deveta Međunarodna izložba fotografija "Foto-emocija", otvorena je u banjalučkom Kulturnom centru Banski dvor.

Nekadašnji rukometaš Borca u razgovoru za MONDO podijelio prve utiske iz Finske, gdje će igrati za ekipu Rihimaki Koks.

Za kraj uživajte u jednoj svadbenoj priči iz naše rubrike "Iz naftalina"

Uživajte u ostatku dana, a sutra u nove radne pobjede!

Tagovi