Politika

Stanivuković se busom s natpisom "Ko to tamo krade" dovezao ispred sjedišta SNSD-a (FOTO, VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković dovezao se danas autobusom na kome je pisalo "Ko to tamo krade" ispred zgrade komiteta SNSD-a u Banjaluci.

Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Na autobusu su bile i fotografije pojedinih članova SNSD-a (Vlade Đajića, Srđana Amidžića, Zorana Popovića, Borivoja Obradovića), a na tabli ispred vozača pisala je relacija: SNSD - KPZ Tunjice. 

Ispred autobusa je održana i konferencija za medije, u okviru koje se novinarima obratio Stanivuković, ali i portparol SNSD-a Rašo Kovačević.

"SNSD nije ukinuo akcize. Srđan Amidžić je potpisao sporni ugovor s prevoznicima u tehničkom mandatu, dan nakon izbora, u 7 časova ujutru i prekršio zakon. Ugovor nije potpisao Igor Radojičić, jer je čovjek bio bolestan, potpisao ga je Amidžić. Glume neke poštenjačine, najave dolazak busom iz Česme, uđu u Boriku. U nedjelju ide ovaj autobus da pokupe Vladu Đajića i Amidžića za Tunjice. Idemo do kraja da rasvjetlamo ove kriminalce", istakao je Stanivuković.

Najavio je krivične prijave protiv Nikole Aleksića i Srđana Amidžića.

Kovačević se takođe obratio novinarima. 

"Sram vas bilo gradonačelniče, jer ste obećali besplatan prevoz građanima, a izgleda da je besplatan samo za vas, i to kad se vama ćefne. Sram vas bilo što ste obećali da ćete koristiti gradski prevoz, što kršite zakon i zatvarate ulice i zloupotrebljavate gradski prevoz", kazao je Kovačević, čija je izjava na kratko prekinuta sirenom iz autobusa. 

(MONDO)