Sjajna uz laganiji ručak ili večeru, uverite se i sami!
Evo šta vam je sve potrebno da biste pripremili ovu salatu, koja može da bude i laganiji obrok.
Sastojci:
Tri konzerve tunjevine
Jedan veći krastavac
Jedan avokado
Dve kašike iseckanog belog luka
¼ šolje iseckanog peršuna
Dve kašike limunovog soka
¼ šolje maslinovog ulja
Pola kašičice čilija u prahu
¼ kašičice kumina
So i biber po ukusu
Priprema:
Tunjevinu ocedite, pa stavite u posudu zajedno sa oljuštenim i isečenim krastavcem, avokadom, lukom i peršunom
U majoj posudi pomešajte limunov sok, maslinovo ulje, čili, kumin, so i biber, pa sve dobro izmešajte i prelijte preko tunjevine i avokada. Promešajte da se sve sjedini i poslužite odmah.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!