A tek cijena...

Kanje Vest predstavio nove patike: Izgledaju kao čarape i reakcije su urnebesne (FOTO)

Autor Vesna Kerkez

Kanije Vest napravio nove patike koje izgledaju kao čarape, koštaju 200 evra, a najčudnije je to što ih pravi samo u tri broja.

Izvor: Profimedia

Kanije Vest predstavio je svoj prvi proizvod od neslavnog rastanka sa brendom "Adidas". Reper je osmislio obuću koja više liči na čarape, i košta oko 200 evra, i komentari pljušte!

Vijest je na svom Iks profilu otkrio kako izgleda novi par obuće koji je dizajnirao. U pitanju su patike "YZY POD", za koje mu pratioci pišu da su zapravo.... Čarape od 200 evra.

"Savitljiva budućnost obuće, YZY POD. Naš prvi proizvod od oslobođenja od Adidasa danas je u pretprodaji. Ne prihvatajte nikakva ograničenja", napisao je Kanije.

Izvor: YZY

Korisnici društvenih mreža silno su se zabavili sa čarapama od 200 evra.

"Šta su ove samurajske čarape, mogu da dizajniram nešto bolje dok spavam", "Je l' 200 dolara po čarapi, ili se za taj novac dobije par", "Da li levitiraš kada ih obuješ", samo su neki od komentara.

Dodatno zbunjuje činjenica da nove patike sa potpisom bivšeg muža Kim Kardašijan imaju samo tri veličine. "Jedinica" je broj manji od evropskog 39, "dvojka" od 40 do 43 i "trojka" od 44 do 47.

Da li biste nosili ove patike, čarape, šta su već? Pišite nam u komentarima, a pogledajte kako izgleda Vestova "žena" Bjanka Cenzori!

(MONDO)