Zvijezde i tračevi

Žene odlijepile za Vasom, a porodica mu je najveća podrška

Autor Katarina Bojović

Vasilije Micić nikada nije krio da mu je porodica najveća podrška, a ovako izgleda njegova sestra.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vasilije Micić bio je dio tima na koji je Srbija neizmjerno ponosna, ali i jedan od najveselijih košarkaša na proslavi bronze u Parizu.

Sa svojim saigračima, ali i Nikolom Jokićem u zagrljaju je iz sveg glasa pjevao srpske pesme, dok se o dodjeli medalja koja je usljedila i dalje priča. Vasa inače, ima 30 godina i rođen je u Kraljevu. Iako svoj privatan život ne eksponira previše, tokom čitave košarkaške karijere je isticao da mu je porodica najveća podrška.

Godine 2019. doživio je veliki životni udarac kada mu je preminula majka za koju je bio veoma vezan, a zajedničke uspomene Vasa i dalje objavljuje na svom Instagramu.

Porodica Micić je definitivno sportskog duha, budući da je i Vasina sestra profesionalna sportistkinja.

Nina Micić je takođe uspješna sportistkinja i srpska snouborderka koja je 2014. učestvovala na Olimpijskim igrama i to kao prva predstavnica Srbije u svojoj disciplini. Sa takmičenja se vratila sa srebrnom medaljom u rukama.

Zanimljivo je to da je Nina u braku sa košarkašem Lukom Mitrovićem koji je ranije u nekoliko navrata igrao i sa Vasom ali i protiv Vase. Ova simpatična porodična situacija godinama privlači pažnju.

Pogledajte Ninu:

 Pogledajte i kako u košarkaši slavili po dolasku u Beograd:

(MONDO)