Zvijezde i tračevi

Sergej "sredio" deportaciju 23 godine mlađoj ženi? Isidora ima 24 sata da napusti Srbiju

Autor Vesna Kerkez

Nakon incidenta u stanu, bračni par je završio u policiji, a iako nije bilo elemenata za podizanje optužnice, Isidora je kaznjena zbog nedozvoljenog boravka u Srbiji.

Izvor: K1 printscreen

Nakon vijesti o sukobu glumca Sergeja Trifunovića i mlade influenserke Isidore Mijanović, u javnosti ne prestaje da se spekuliše o onome što se dešavalo iza zatvorenih vrata. 

Prema riječima izvora Kurira, sinoć je između supružnika došlo do velike svađe, a Trufunović je pozvao policiju nakon što je njegova 24 godine mlađa supruga prijetila da će razbiti sve po stanu

Nakon incidenta oglasile su se i komšije para potvrdivši da sukobi između Sergeja i Isidore nisu rijetkost.

Izvor: K1 prinscreen

"Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga... Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludjela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uletio u zgradu, a ona se ovdje nije vraćala", rekla je komšinica.

"Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lijepu riječ o njemu ovdje nema", istakao je sagovornik za Kurir.

Podsjetimo, bračni par je na kraju odveden u policiju na informativni razgovor, a iako nema elemenata za krivično djelo iz oblasti nasilja u porodici, Isidora je ipak novčano kažnjena za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima. 

Nakon skandala, Isidora je istrčala iz stanice i uletela u policijski auto, a potom je odvezena u nepoznatom pravcu.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Gde je sada Isidora?

Sada se saznalo da je Isidora Mijanović navodno deportovana iz Srbije, te da se trenutno nalazi u imigracionom centru. Ona, po zakonu, ima 24h da ode iz naše zemlje.

Podsjetimo, Isidora i Sergej vjenčali su se u maju ove godine u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, a prije samo sedam dana sklopili su i građanski brak. Nakon sukoba spominjalo se i da Sergej želi razvod.

(Telegraf.rs/Mondo)