• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 HUAWEI P40 uprkos KORONI i Google zabrani: Premijera na MONDU uživo (VIDEO)
 HUAWEI P40 uprkos KORONI i Google zabrani: Premijera na MONDU uživo (VIDEO)

HUAWEI P40 uprkos KORONI i Google zabrani: Premijera na MONDU uživo (VIDEO)

Pročitajte ovo pre svega:

Pročitajte ovo pre svega:

Predstavljamo vam Huawei P40 seriju, koja će u Srbiji biti u prodaji od aprila. Pogledajte koliko telefoni koštaju i šta nude, kao i kakav Android i aplikacije će koristiti.

 HUAWEI P40 uprkos KORONI i Google zabrani: Premijera na MONDU uživo (VIDEO) Izvor: MONDO / Huawei

Umesto da smo u Parizu, na Šanzelizeu, pa i na svetskoj premijeri novih Huawei modela u nekom starom velelpnom pariskom zdanju, evo nas “zarobljeni“, uostalom kao i svi vi, kod kuće i pratim0 premijeru jednog od najvažnijih telefona “iz fotelje“.

Huawei je, za razliku od konkurencije, koja je odložila premijere svojih modela, Apple i Xiaomi recimo, rešio da nastavi po protokolu sa svojom Huawei P40 serijom. Već smo upoznali Huawei P40 Lite telefon i detaljno vam predstavili AppGallery, koji će biti prodavnica aplikacija na tom uređaju i svim uređajima Huawei P40 serije.

Kako do aplikacija smo, takođe objavili, a nadamo se da će na premijeri makar dva nova Huawei P40 uređaja biti još dosta reči o novim aplikacijama u AppGallery ponudi.

Što se Huawei P40 svih nenajavljenih telefona tiče - imamo toliko toga što mislimo da znamo, pa se nećemo ovde ponavljati, imate sve linkove gore, odmah ispod naslova, jer smo pisali o svim mogućim i nemogućim modelima, koje bismo mogli da vidimo i o opcijama, koje bi mogli da imaju.

HUAWEI P40 premijera video (MobIT)
Izvor: Huawei Mobile

Premijera uređaja održava se usred virusa korona, kad je Evropa praktično paralisana i u trenutku kad je prodaja smartfona na istorijskom minimumu s vrlo lošim prognozama i za budući period. Videćemo koliko će Huawei P40 moći da učini da se, zajedno sa drugim modelima, odupre ovom trendu i da se prodaja opet oživi u mesecima koji dolaze, kad se korona smiri.

Pišite nam o svojim utiscima i šta mislite o svemu ovome!

Mapa širenja korona virusa uživo, koju preporučujemo nalazi se na linku.

U Srbiji zvaničan sajt o COVID-19 virusu je podignut s prvim danima širenja korone, a ispravne i detaljne vesti o virusu i njegovom uticaju, prevenciji, zaštiti i lečenju pronaći ćete i na MONDU, u rubrici Koronavirus.

13:09

Naravno, za sve, koji su pitali YouTube Vanced je dostupna i za sve druge marke telefona, ne samo Huawei. Važno je da imate Android i da omogućite instalaciju “sa strane“, ali i da preuzimate aplikaciju ISKLJUČIVO sa linka, koji smo mi naveli u prethodnoj objavi!

Vodite računa o tome odakle i kakve aplikacije instalirate. Uvek!

13:08

Za sve YouTube obožavaoce, takođe imamo lepu vest!

Aplikacija YouTube Vanced je jedna od TOP aplikacija za YouTube po oceni samih korisnika, a posebna je po tome što ne sadrži reklame, radi u pozadini i čak i kad je ekran telefona isključen. Praktično, imate YouTube Premium bez pretplate (ali nismo vam to mi rekli, naravno).

Kako da instalirate i koristite YouTube Vanced detaljno smo objasnili ranije.

13:06

Dok čekate da premijera počne pročitajte sve o Huawei Phone Clone aplikaciji.

13:03

Pre nego što počne premijera Huawei P40 uređaja i zvanično, podsećamo vas da će i na ovim telefonima biti omogućeno korišćenje svih vaših omiljenih aplikacija, uključujući Facebook, Instagram, WhatsApp, Google Maps i drugih. Sve to je moguće zahvaljujući Phone Clone aplikaciji.

13:03

Sve vaše aplikacije na novim Huawei telefonima

13:01

Poruka Huawei kompanije tokom promocije AppGallery prodavnice i nove P40 serije je Istraži više uz Huawei, a u trenutno situaciji poruka je ISTRAŽIV VIŠE UZ HUAWEI I #OstaniKodKuce !

12:49

Flagship linijom uređaja smatraju se modeli Huawei P40, Huawei P40 Pro i Huawei P40 Pro+, dok su Huawei P40 Lite i Huawei P40 Lite E namenjeni korisnicima, koji žele najbolji odnos cene i dobijenih specifikacija.

Kod ova dva cenovno povoljnija modela naglasak je stavljen na kameru i dobar dizajn, uz velik ekran i izdržljivu bateriju.

12:44

Upoznajte sa nama Huawei P40, Huawei P40 Pro i najnoviji Huawei P40 Pro+, što znači da će prvi put od kada postoji Huawei P serija u jednoj biti čak pet modela:

12:38

HUAWEI P40 premijera na MONDU!

Dobrodošli na našu blog-uživo premijeru novih Huawei P40 modela.

UKRATKO

  • Huawei P40 serija radi na Huawei Mobile Services i koristi AppGallery prodavnicu
  • Ranije su predstavljeni Huawei P40 Lite i Huawei P40 Lite E
  • Telefoni će u prodaji biti od aprila u celom svetu i Srbiji i regionu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije