• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužan sam zbog Dijega, ali mi je osmijeh na licu: Murinjo se zakleo da će budućim generacijama prenijeti mit o Maradoni!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Žoze Murinjo se oprostio od Dijega Maradone.

 Žoze Murinjo oproštaj od Dijega Maradone Izvor: Twitter/Goal

Dijego Armando Maradona bio je veliki prijatelj sa mnogim istaknutim fudbalskim ličnostima, a jedna od njih je i Žoze Murinjo.

Menadžer Totenhema je poslije pobjede svog tima u Ligi Evrope govorio o prijateljstvu sa Dijegom Maradonom, kao i o njegovim igračkim kvalitetima. 

Posle meča je naglasio da će učiniti sve da mit o slavnom Argentincu nastavi da živi. 

"Postarao sam se da moj sin zna mnogo o njemu iako je rođen nakon Dijegove igračke karijere. Znam da će se on postarati da jednom kada postane otac ne dozvoli da se uspomena na njega zaboravi. Bilo je slično sa mojim ocenm i Di Stefanom. Ja nikada nisam vidio Di Stefana kako igra fudbal, ali on se postarao da ja znam mnogo o Di Stefanu", rekao je Murinjo. 

On se onda osvrnuo na svoje prijateljstvo sa Argentincem i istakao da će mu jako nedostajati podrška koju je dobijao u teškim trenucima od fudbalske legende. 

"Dijego čovjek, on mi nedostaje. Žao mi je što nisam proveo više vremena sa njim. Njegovi prijatelji, kolege, porodica, imali su privilegiju da ga dobro poznaju. Ja ga dobro znam i on bi me uvijek zvao poslije teških poraza. Nikada poslije pobjeda. Tužan sam, ali imam osmijeh na licu jer je svaki minut proveden sa njim bio uz smijeh", rekao je Portugalac. 

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC