• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mihajlović nikad ovako iskren: Otvoreno o Arkanu, vanbračnom sinu, ocu koji je pio i ratu Srba i Hrvata!

Autor Dragan Šutvić

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i trener Bolonje govorio je o nekim potresnim i manje poznatim detaljima iz svog života.

 Siniša Mihajlović nikad ovako iskren: Otvoreno o Arkanu, vanbračnom sinu, ocu koji je pio i ratu Srba i Hrvata! Izvor: MN PRESS

Siniša Mihajlović je živopisna ličnost koja ne prestaje da fascinira Italijane i tamošnje medije. Legendarni fudbaler Crvene zvezde je ponovo dao veliki intervju o svom životu, u kojem je otkrio neke malo poznate detalje.

Mihajlović je pričao o odnosu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, o sukobu Srba i Hrvata u njegovom selu Borovo, o tome da li je fašista i rasista, vanbračnom sinu Marku, ali i odnosu sa svojim roditeljima.

Možda će vas zanimati

Kada god Mihajlović da neki novi intervju o svom životu, uvijek isplivaju neke nove informacije.

Trener Bolonje je i ovoga puta bio surovo iskren, a nema teme o kojoj nije govorio. On ima petoro djece sa suprugo Arijanom.

"Vrlo sam osjećajan u odnosu sa svojom djecom. To je jer znam kako je kada imate roditelje koji vas ne grle. Moj otac je bio dobar čovjek, duša od čovjeka, ali je pio. A kada bi popio, postao bi neko drugi. Moja majka je bila pripadnik vojske. Čak i danas, kad idem u Novi Sad da je posjetim, razmišljam koliko ću puta da je poljubim. Ali onda kad je vidim, pozdravim je klimanjem glave. To su navike koje ostaju", priča Mihajlović za italijanski "Oggi".

Ali to nisu sva Mihajlovićeva djeca. Siniša ima i sina iz jedne mladalačke, vanbračne veze i sa njim je bio u drugačijem odnosu.

"Da, i žao mi je zbog toga. Marko je moj sin, prihvatio sam ga, zadržao ga, ali ga nisam odgajio. Nisam se čuo sa njim godinu dana. Tražio sam od njega da preuzme više odgovornosti, ali on nije bio u stanju. Zvao me je i nisam se javio. Zvaću ga kad budem bio spreman. Ako me neko razočara, potrebno mi je vrijeme", surovo je iskren Miha.

Prije 16 godina, krajem 2004. godine, Mihajlović je prvi put upoznao svog vanbračnog sina Marka. Tada je u "Sportskom žurnalu" govorio o toj malo poznatoj priči.

Siniša Mihajlović
Izvor: MN PRESS

"Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želio sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoljetan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam", pričao je Miha za "Žurnal" te 2004. godine.

Danas, ipak, Mihajlovića uvijek opisuju kao žestokog tipa, a on objašnjava zbog čega je to tako.

"To je moj karakter, tako sam odrastao. Da biste to shvatili, morate da odrastete u siromaštvu, da prođete rat u Jugoslaviji, da vidite krv. Morate da postanete čvršći da biste preživjeli, u suprotnom će vas "smrviti" sve to", otkriva Miha Italijanima. On je ranije pričao da je i često sanjao svoju sahranu.

"Jednog dana, u Borovu, otišao sam na piće u bar jednog mog školskog druga Hrvata. Rekao mi je "Uzmi šta si naručio i gubi se odavde. Ne želim da vidim nijednog Srbina ovdje". Tako je to bilo tih dana..."

Izvor: YouTube/Bologna Fc 1909

Mihajlovića su prethodnih decenija optuživali za razne stvari. Da je fašista, seksista, pa čak i rasista. Zamjerali su mu prijateljstvo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a Italijane je ta tema ponovo zanimala.

"Znam šta je on radio. I nikada nisam dijelio to gledište. Ali ne mogu da se odreknem prijateljstva, bila bi to laž, a ja nisam takav", rekao je Mihajlović o čovjeku za kojeg je ranije govorio da mu je pomogao da mu bezbjedno izvuče roditelje iz Borova i Hrvatske i prebaci ih u Srbiju. Takođe, nedavno je Mihajlović govorio da je imao priliku da poseti Arkanovu vilu.

Zbog toga, ali i drugih stvari, nazivali su ga fašistom i rasistom.

"Ma nikad u životu. Pa ja sam odrastao u komunizmu. A što se tiče Patrika Vijere, njega sam nazvao "crno go**o", ali tu je uvreda bila da je go**o, a ne da je crn. I on je mene nazvao "us**i cigan", zar to nije uvreda? U svakom slučaju, izvinio sam mu se", rekao je Siniša Mihajlović.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC