• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kolarov probija samo kvadraturu svojih nekretnina": Rade Bogdanović oštro napao kapitena Srbije i ''njegov lobi''!

Autor Dragan Šutvić

Rade Bogdanović oštro o dosadašnjem kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije.

 "Kolarov probija samo kvadraturu svojih nekretnina": Rade Bogdanović oštro napao kapitena Srbije i ''njegov lobi''! Izvor: MN PRESS

Ponovo će se uzburkati fudbalska javnost u Srbiji!

Gostovanje Radeta Bogdanovića u emisiji BalkanInfo donosi nove teme za razgovor oko srpske reprezentacije, ali i brutalne napade na Aleksandra Kolarova, fudbalera Intera i dosadašnjeg kapitena nacionalnog tima.

Možda će vas zanimati

Kompletna slika o stanju u srpskom fudbalu ogleda se kroz primjer Filipa Mladenovića! Po riječima Radeta Bogdanovića, za to je kriv ''lobi'' koji je gurao Kolarova. 

''Klasičan primjer stanja u srpskom fudbalu je Mladenović. Prvo, on vjerovatno ima lošeg menadžera, čim trenutno igra u Legiji. Bio je malo u Kelnu, vidi se da je disciplinovan i pošten momak, ali je bio u zapećku, vjerovatno jer je Kolarov imao 'banku'. Imao je zacementirano mjesto, nije smio da se dira, a kada ne mijenjate igrača koji godinama ne igra ništa, propustite Evropsko prvenstvo'', rekao je Bogdanović.

Filip Mladenović je bio jedan od najboljih fudbalera Srbije na posljednjem okupljanju, a Bogdanović smatra da je i ranije morao da ima zapaženiju ulogu u nacionalnom timu.

''Kad gledate Mladenovića bude vam žao što niko u Savezu nije rekao 'Vidi, momak, jesi milioner, igraš u sitiju, Interu... Jeste ti Serđo Berti menadžer, treba nekim ljudima da se revanširaš, a i oni tebi, ali je ovo reprezentativni dres i on ne trpi kompromise'', istakao je nekadašnji napadač i nastavio u istom ritmu:

''Kod priče o Kolarovu se mnogo spinuje i ima mnogo dezinformacija. Jasna je samo jedna stvar. Vratiću se na Mančester siti. Tamo je došao Gvardiola, jedan od najboljih trenera i vidio da on ne može da igra. Moraš da probiješ, driblaš, asistiraš... On ima ubitačnu lijevu nogu, ali može da probije samo kvadraturu svojih građevinskih investicija u Beogradu, što u širinu, što u osnovi, što u spratnosti!''

Kolarov se nakon dolaska Španca preselio u centar odbrane, a kasnije i u Italiju, za šta nekadašnji napadač, koji je poznat po britkom jeziku, ima posebno objašnjenje.

''Gvardiola je htio da bude inovator, da ga stavi na centralnog beka, ali kad ni to nije mogao da igra, prodao ga je. Otišao je u Rim i godinama nije na svom nivou. Primi loptu, lažna kretnja, pas ka centralnom beku, podignem šorc, pokažem tetovažu... To pije vodu, ali fudbalskim slijepcima'', rekao je oštrim tonom Rade Bogdanović.

Nakon komentarisanja igranja u Interu, gdje je pomenuta ''nemoć'' Kolarova protiv Zlatana Ibrahimovića, Bogdanović je nastavio pričom o reprezentaciji. Smatra da Tumbaković griješi kada ga stavlja na štopera, jer njegovi kiksevi mogu samo da ''ubiju golmana''.

''Na beku može da se sakrije, folira, glumi... Folirao je pet godina. Na centralnom beku ne može. Nisu dali onom čestitom i poštenom Banetu, koji je odigrao tolike utakmice, otjeraše ga i dali traku Kolarovu. Onda igrači počinju da pričaju svašta. Vjerovatno je i sastavljao tim, ne kažem da je Tumbakoviću, ali očito postoje neki klanovi'', zaključio je Bogdanović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC