• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragović ne dolazi u Crvenu zvezdu?! Sve je rekao izjavom nakon utakmice!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ima drugačije planove za nastavak sezone? Ili je možda mislio...

 crvena-zvezda-aleksandar-dragovic-prelazni-rok-pojacanje-stoper-ne-dolazi-u-zvezdu-izjava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je obezbedila evropske utakmice i narednog proleća, novca od UEFA ima, pa se traže i pojačanja za januarski prelazni rok.

Dok mnogi pričaju o povratku Marka Marina ili Duška Tošića, u Beogradu je ''već viđen'' bio Aleksandar Dragović, fudbaler Bajera iz Leverkuzena i reprezentativac Austrije.

Možda će vas zanimati

Defanzivac srpskog porekla je do skoro bio u drugom planu kod Nemaca, pa se opravdano verovalo da je blizu potpisa za crveno-bele. Pričalo se čak i da će ga Bajer pustiti šest meseci pre isteka ugovora, kako bi se Dragović preselio u Beogrd kao slobodan igrač.

Ali, od tada je Aleksandar proigrao. Sve je bitniji za tim Bajera, igra dobro u defanzivi, a postiže i golove, pa sada Nemci više nisu tako sigurni. A možda se i njemu ne napušta Leverkuzen kad je već uspeo da se izbori za novu šansu.

Izjava nakon petog kola grupne faze u Ligi Evrope, kada su savladali Nicu, govori da Aleksandar Dragović i nemački tim imaju velike ambicije. Ili je možda mislio da sa Zvezdom osvoji Ligu Evrope?

''Cilj nam je da osvojimo Ligu Evrope. Moramo da postavimo velike ciljeve jer ako to ne uradimo, nikada ih nećemo ispuniti. Imamo dobar tim, nadam se da će nas povrede zaobići, a onda je sve moguće'', rekao je Dragović, o kom je već govorio i Zvezdan Terzić.

Ekipa Bajera iz Leverkuzena je savladala Nicu na gostovanju u Francuskoj (2:3). Već su obezbedili prolaz u nokaut fazu takmičenja, a u poslednjem kolu će protiv Slavije iz Praga odlučivati koji je tim prvi u grupi.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC