• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Kup Srbije Rad Crvena zvezda 1 2
 Kup Srbije Rad Crvena zvezda 1 2

Zvezda jedva do proleća u Kupu: Rad poveo golčinom, Krstović sa klupe doneo pobedu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Građevinari pokazali zube lideru Superlige.

 Kup Srbije Rad Crvena zvezda 1 2 Izvor: MN PRESS

Poslednji ligaški meč u sredu, pa manje od 48 sati kasnije poslednji meč u 2020. godini. Crvena zvezda je trijumfalno, ali uz mnogo muke, stigla do pobede u Kupu Srbije.

RAD - CRVENA ZVEDA 1:2 (1:1)
/Radunović 4 - Spiridonović 18, Krstović 60/

Gostovanje na Banjici je bilo teško, verovatno niko nije mogao da zamisli da će biti ovoliko teško, ali je Nikola Krstović pogotkom postavio konačnih 2:1 za srpskog šampiona.

Pre nejga su pogađali Radunović za Rad i Spiridonović za Crvenu zvezdu, a na meču smo videli dvocifren broj dobrih prilika za gol.

Crvena zvezda je pobedom na ovom meču obezbedila plasman među osam najboljih timova u Kupu Srbije, a u takmičenju koje se nastavlja narednog proleća sigurno će imati najviše ambicije.

15:21

Kraj!

Dva uzastopna kornera za Rad, gužva pred golom Zorana Popovića i dolazak čak i Radovog čuvara mreže na skok nisu bili dovoljni za izjednačenje.

Rad je odigrao fantastičan meč, ali je poražen od Crvene zvezde, koja je obezbedila plasman među osam najboljih timova u Kupu Srbije.

15:18

Tri minuta!

Još 180 sekundi fudbala na Banjici, gde domaći Rad svim silama pokušva da stigne do izjednačenja protiv Crvene zvezde!

15:15

Igra rad na sve ili ništa!

Totalna ofanziva tima sa Banjice, koji je u roku od dva minuta izveo čak četiri kornera! Nijedan nisu uspeli da pretvore u gol, ali ponovo pokazuju da žele izjednačenje.

15:13

KAKVA PRILIKA ZA RAD!

85. minut - Ciger je prošao po desnom boku, napravio nekoliko sjajnih poteza, a zatim posalo loptu na peterac. Tamo je Jovanović probao petom da savlada Popovića, ali dobra intervencija golmana Zvezde šalje loptu u korner.

15:10

Poslednja izmena na meču

83. minut - Srđan Spiridonović, strelac gola za izjednačenje, izlazi iz igre, a njegovo mesto će zauzeti Aleksa Vukanović.

15:07

Izmene!

80. minut - Miloš Stanojević umesto Ilije Tučevića, Miloš Radivojević umesto Vanje Ilića!

Milan Milanović je napravio svih pet izmena u dosadašnjem delu meča.

15:06

Stativa!

78. minut - Revanširala se Zvezda za onaj okvir gola od malopre. Srđan Spiridonović je šutirao nakon sjajne akcije koju su stvorili Krstović i Ivanić, a lopta je nakon jednog defanzivca Rada pogodila i stativu.

14:59

Prečka!

72. minut - Umalo da Rad izjednači. Lazar Stojsavljević je bio blizu postizanja gola, ali se isprečio okvir.

Štoper je bio najviši u skoku, Zoran Popović nije sjajno reagovao, ali je prečka pomogla crveno-belima da sačuvaju prednost u ovoj akciji.

U međuvremenu su Trifunović i Damjanović zamenili Riznića i Gazivodu.

14:58

Pogodak Krstovića!

Mladom napadaču nije bilo potrebno mnogo na terenu da dovede crveno-bele do prednosti.

14:52

Izmene!

64. minut - Izlaze Veljko Nikolić i Veljko Simić, a na terenu su Mirko Ivanić i Milan Gajić. Biće zanimljivo videti Zvezdinu novu formaciju, pošto četiri napravljene izmene sada značajno menjaju strukturu tima.

14:48

GOOOOOOOOOOOOL - Krstović!

60. minut - Pogodak rezerviste, Nikole Krstovića. Ali, nije mu bilo teško, sve je obavio Andrija Radulović. Maldi fudbaler koji danas drži celu levu stranu terena se fenomenalno ubacio, a zatim i assitirao na peterac, odakle je crnogorski mladi reprezentativac pogodio gol!

14:45

Boaći!

Ponovo preti napadač iz Gane!

Bio je najviši u skoku, ovog puta je pogodio okvir gola, ali je Dušan Marković, bivši mladi reprezentativac Srbije, na pravom mestu!

14:44

Izmena u Radu

57. minut - Nikola Đorić menja Miloša Miličkovića, što je prva promena trenera Milanovića na današnjem meču.

14:39

Tučević!

52. minutu - Prva velika prilika u drugom delu. Tučević je imao priliku na drugoj stativi, ali nije iskoristio centaršut Gazivode. Iz izgledne situacije, udarcem glavom, pogađa samo spoljni deo mreže!

14:38

Učesnici četvrtfinala Kupa Srbije

Već je poznato sedam timova koji će igrati narednu fazu. To su branilac trofeja Vojvodina, prošlogodišnji finalista Partizan, zatim Voždovac, Radnik, Spartak, TSC i jedini drugoligaš u ovom društvu, IMT sa Novog Beograda.

14:33

Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča na Banjici. Podsećamo, Rad - Crvena zvezda 1:1 u osmini finala Kupa Srbije!

14:32

Izmene!

Dejan Stanković na teren šalje Radovana Pankova i Nikolu Krstovića, a u drugom delu meča nećemo gledati Miloša Degeneka i Milana Pavkova.

14:22

Ko je Pavle Radunović?

Napadač Rada ima 24 godine, visok je 191 centimetar i u kariejri je nosio dres Sinđelića, OFK Beograda, Baltike iz Kalinjingrada, crnogorskog Petrovca i ponovo Građevinara, u čijoj je školi ponikao.

Pavle radunović je brat blizanac golmana Borisa Radunovića, potencijalnog reprezentativca Srbije i čuvara mreže Atalante!

14:18

Poluvreme

Jovan Šegrt, glavni arbitar meča na Banjici, poslao je fudbalere na zasluženi odmor. Igrači oba tima su nam prikazali fantastičnu igru tokom prvog dela meča.

Rad je poveo već u četvrtom minutu golom Pavla Radunovića, ali je Srđan Spiridonović poravnao rezultat u osmini finala Kupa Srbije.

14:16

Minut!

Igraće se samo 60 sekundi nadoknade prvog dela igre.

14:15

Gazivoda!

44. minut - Degenek je pogrešio i lopta ga je preskočila na centru, Radunović je pokrenuo napad domaćeg tima, ali Gazivoda nije uspeo da zatrese mrežu. Ozbiljne prilike stvara tim koji je u prvenstvu Srbije tek na 17. poziciji!

14:12

Boaći!

41. minut - Odlična prilika za Ričmonda Boaćija! Bio je najviši u skoku, na ivici kaznenog prostora, ali nije pogodio gol. Idealno je prekid izveo mladi Andrija Radulović koji je danas zadužen za veliki deo centaršuteva Crvene zvezde!

14:02

Odličan Eraković!

32. minut - Ponovo preti Rad, ali je Strahinja Eraković bio na pravom mestu i otklonio opasnost. Da ''Građevinari'' ovako igraju u prvenstvu, broj bodovi bi bio daleko veći...

13:59

Dobar meč za Banjici!

Igraju ekipe koje su na različitim krajevima tabele, treneri su malo kombinovali, ali gledamo dobar fudbal. Rad se prikazuje u veoma dobrom svetlu, pokušavajući da igra napadački fudbal protiv aktuelnog šampiona Srbije.

13:52

Zvezda je izjednačila

Pogledajte pogodak Srđana Spiridonovića za 1:1 na Banjici.

13:49

GOOOOOOOOOOOOL - Spiridonović!

18. minut - Crveno-beli stižu do izjednačenja. Srđan Spiridonović je natrčao na jednu odbijenu loptu, namestio se na udarac i fantastično pogodio!

13:45

15. minuta meča!

Čini se da nešto lošiji teren na Banjici za sada smeta crveno-belima. Ipak, očekivano je da u ovom periodu godine tereni na kojima se već mesecima igra fudbal ne budu u idealnom stanju.

13:38

Spektakularan gol Radunovića!

Zvezda je prvi put primila gol od prošlog kup duela, protiv Zlatibora na "Marakani" 16. novembra (4:2).

13:34

GOOOOOL, RAD VODI 1:0!

Radunović u 4. minutu prelepim pogotkom šokira Crvenu zvezdu za vođstvo Rada!

13:30

UTAKMICA JE POČELA

Očekivane promene u timu Zvezde, golman Milan Borjan nije uopšte u protokolu. 

13:20

Poznati su sastavi

Sastav Crvene zvezde: Popović – Gobeljić, Eraković, Degenek – Spiridonović, Sanogo, Radulović, Nikolić, Simić – Boaći, Pavkov

Rad: Marković – Tučević, Ciger, Stojsavljević, Miličković – Riznić, Busnić – Ilić, Gazivoda, Jovanović - Radunović

12:47

Dobrodošli u MONDO Live

Budite i danas uz MONDO, pratićemo uživo dešavanja sa meča Rad - Crvena zvezda u okviru zaostalog meča osmine finala Kupa Srbije.

Meč počinje u 13.30.

UKRATKO

  • Zvezda ovom utakmicom završava prvi deo sezone
  • Četvrtfinale Kupa biće odigrano 10. marta 
  • Crvena zvezda nije osvojila Kup 2012
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije