• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Fudbalske zvijezde u krevetu sa istom ženom: Niko ne zna ko je ona, fotke pronađene u Bibliji!?

Autor Dragan Šutvić

O ovome pričaju na Ostrvu...

 Skandal! Fudbalske zvijezde u krevetu sa istom ženom: Niko ne zna ko je ona, fotke pronađene u Bibliji!? Izvor: Tanjug/Pool Getty Images/Clive Brunskill

Skandal u evropskom fudbalu! Intimne fotografije dvojice brazilskih zvijezda isplivale su u britanskim medijima, a bile su ostavljene u Bibliji u jednoj prodavnici u Londonu!?

Ova vijest iznenadila je mnoge na Ostrvu, a na slikama se nalaze Gabrijel Žezus i Dijego Kosta (koji je sada naturalizovani Španac) i to sa misteriznom ženom!

Možda će vas zanimati

Napadači Mančester sitija i Atletiko Madrida se na fotografijama nalaze u društvu iste žene, čiji identitet nije poznat!

Do fotografija je došao britanski "San", koji ističe da je Biblija sa fotkama nađena u kesi koju je nepoznata žena slučajno ostavila u jednoj prodavnici za dobrotvorne priloge.

"Odmah smo na fotografijama prepoznali Žezusa i Koštu. Zanimljivo je što su u društvu iste žene. Obojica se smiju i izgledaju maksimalno opušteno u njenom društvu među jastucima... Slike su očigledno nastale u različito vrijeme", naveo je izvor britanskog lista.

Izvor: The Sun/Printscreen

Kese sa Bilblijom su ostavljene još u maju, ali ih osoblje prodavnice nije pronašlo sve do prošle nedjelje kada su sređivali radnju.

"Žena koja je ostavila stvari je Špankinja ili iz Latinske Amerike. Rekla je da je njen prijatelj napustio Veliku Britaniju, pa je odlučila da pokloni neke njegove stvari. Nikad se nije vratila i tek sad smo pronašli fotke", nastavlja izvor.

Izvor: The Sun/Printscreen

Nije poznato kada su nastale fotografije, ali je očigledno da se radi o jednoj istoj ženi. Gabrijel Žezus je do nedavno bio u vezi sa brazislkim modelom Fernanom Keiroš.

Sa druge strane, Dijego Kosta je oženjen i ima dvije ćerke.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC