• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njegov trener ostao bez majke, on kršio mjere sa "manekenkama" i tvitovao da se ljudi paze!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatna količina bezobrazluka i licemjerja asa Mančester sitija

 Benžamin Mendi Mančester siti žurka manekenke kršenje mjera korona virus Izvor: instagram/benmendy23

Pošto su se pojavili snimci srpskih asova Aleksandra Mitrovića i Luke Milivojevića kako krše korona mere za Novu godinu, pokrenuta je prava lavina!

Prvo su se pojavile fotke igrača Totenhema i Vest Hema kako krše mjere za Božić, a sada su isplivale i fotografije žurke koju je za Novu godinu pravio as Mančester sitija Benžamin Mendi!

Stvarno nevjerovatno! Ako je ostao "gluv" na umiranje i bolesti širom Britanije, sigurno nije smio da zaboravi da je njegov trener Pep Gvardiola ostao bez majke zbog koronavirusa.

Ali, da stvari budu gore, nije pravio neku porodičnu žurku. Engleski mediji pišu da je poslao video-zahtjev šefu modeling agencije tražeći da mu "pošalje djevojke".

San je objavio fotografije gostiju koji napuštaju njegovu kuću pred zoru. Tačnije gošći. Mendi se izvinio, rekavši da je pozvao samo kuvara i tri prijateljice njegove djevojke.

Siti je saopštio da je razočaran i da će pokrenuti istragu, a možemo samo da zamislimo šta će mu reći Gvardiola, koji stalno igrače opominje da se drže mjera.

A sve ovo dolazi u doba kada se Premijer liga suočava sa porastom broja zaraženih i kada se čuju pozivi da se takmičenje ponovo prekine.

Utakmica Barnli-Fulam odložena je upravo zbog epidemije, a Mendi je pravio žurku samo tri dana pošto je utakmica Sitija sa Evertonom odložena zbog virusa.

I, konačno, da se pospe so na ranu, Mendi je tokom žurke, u 23.23 tvitovao i pozvao ljude da vode računa o sebi i bližnjima.

Pa stvarno…

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC