• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić ostaje bez Srbina? Rajković razočarao u Moskvi i mora da ode!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni defanzivac nakon samo pola godine opet traži klub.

 Marko Nikolić ostaje bez Srbina? Rajković razočarao u Moskvi i mora da ode! Izvor: MN PRESS

Srpski tandem u Lokomotivi iz Moskve nije dugo potrajao. Iako je Marko Nikolić, trener Moskovljana, angažovao Slobodana Rajkovića (31) kako bi u posljednjoj liniji tima dobio dodatni kvalitet, to se nije desilo.

Nekadašnji štoper OFK Beograda i Čelsija nije ostavio dovoljno dobar utisak nastupajući za ruski tim, pa će već ove zime, nakon samo par mjeseci u klubu, otići iz Moskve!

Možda će vas zanimati

Ove ekskluzivne informacije prenosi ruski novinar Konstantin Aleksejev, koji tvrdi da na status nekadašnjeg reprezentativca Srbije neće uticati ni promjene unutar kluba. Iako ovih dana Lokomotiva menja neke od čelnih ljudi, Rajković sigurno odlazi.

Prethodna uprava Lokomotive se dogovorila sa Markom Nikolićem da Rajković neće biti dio tima na proljeće, pa odlasci Vasilija Kinadzea i Anatolija Meščerjakova iz fotelja neće ništa promijeniti. Nikolić mora da traži novog štopera za drugi dio prvenstva.

Iskusni Rajković je sredinom avgusta stigao kao slobodan igrač. Prethodni tim mu je bila Peruđa, italijanski drugoligaš, a za nekoliko mjeseci u Moskvi odigrao je devet mečeva. Tu se računa pet prvenstvenih utakmica i četiri susreta u Ligi šampiona, a na nekim od njih je pravio kardinalne greške koje su dovele do kikseva jednog od najboljih ruskih timova.

Na tih devet susreta, Rajković je sakupio tri žuta i jedan crveni karton, a sa njim u timu Lokomotiva nikada nije pobijedila.

Kako navode ruski mediji, ugovor srpskog defanzivca ističe narednog ljeta, ali klub želi da raskine saradnju već tokom januara. Menadžer srpskog fudbalera je već zaradio 150 hiljada evra kada je ugovor potpisan, a ruski tim bi isto toliko morao da plati i kada bi Lokomotiva i Rajković ušli u drugu godinu saradnje.

Tokom profesionalne karijere Slobodan Rajković je nosio dres OFK Beograda, Čelsija, PSV-a, Tventea, Vitesea, Hamburga, Darmštata, Palerma i Peruđe, prije nego što je stigao u Moskvu.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC