• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda poslala na pozajmicu dva velika talenta: O trećem ni riječi - još se čeka odluka!

Autor Dragan Šutvić

Srpski šampion nastavlja da razigrava igrače kroz Grafičar, u Prvoj ligi Srbije.

 FK Crvena zvezda dva talenta na pozajmici Izvor: MN PRESS

Trener Grafičara Rade Koković imaće narednog proljeća na raspolaganju i dva supertalentovana momka koji su odradili pripreme sa Crvenom zvezdom. Deo seniorskog tima na Kipru i u Turskoj bili su Nikola Stanković i Marko Lazetić, koji je proljećni dio prvenstva provesti na pozajmici.

Kao što je i bilo najavljeno prethodnih dana, posebno od strane sportskog direktora Mitra Mrkele, vezista i napadač će u Prvoj ligi Srbije imati veću minutažu i bolju priliku da se razviju.

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda ovim pozajmicama nastavlja trend ''proizvodnje'' igrača u Grafičaru. Taj put su u posljednjih nekoliko godina prolazili Nikolić, Gavrić, Eraković... U aktuelnom šampionu Srbije nadaju se da će i nova saradnja donijeti rezultate.

Nikola Stanković je i jesenji dio prvenstva proveo u članu Prve lige Srbije, kada je ostavio odličan utisak i preporučio se Dejanu Stankoviću. Mladi fudbaler je rođen u Vrnjačkoj banji 2003. godine i igra kao centralni vezni, dok je godinu dana mlađi Marko Lazetić, sinovac nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Nikole, napadač.

Iako su ostavili odličan utisak na pripremama, klub je odlučio da ih ''razigrava'' kroz Grafičar. Oni će biti velika pojačanja za tima Radeta Kokovića, a još nije poznato da li će im društvo praviti Andrija Radulović. Momak koji već ima zavidno iskustvo u seniorskom timu je prvo odbio pozajmicu u Prvu ligu Srbije, a zatim izrazio želju da igra za neki tim Superlige.

Interesuju su ''Građevinari'' sa Banjice, ali odluka nije definitivno donijeta. Vjerovatnije će Andrija Radulović ostati u omladincima Crvene zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC