• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real bez ''pola tima'' pobijedio najslabije u ligi: Ponovo je štoper najbolji igrač kluba!

Autor 000

Prišli su Atletiku na sedam bodova zaostatka...

 Primera 22 kolo Ueska - Real 1-2 Izvor: TANJUG/AP/ALVARO BARRIENTOS

Madriđani se muče, a gradski rival je sve bliži tituli... Ipak, poslije današnjeg meča, Real je smanjio zaostatak za Atletikom. Istina, uz dva meča više.

Ali, svaka pobjeda Real Madrida u ovom dijelu sezone velika je kao trijumf u finalu Lige šampiona. Muči se ekipa Zinedina Zidana, napad ne funkcioniše uopšte, broj povrijeđenih je svakog vikenda sve veći... Danas je spas donio štoper.

Možda će vas zanimati

Ueska - Real Madrid 1:2 (0:0)

Rafael Varan je bio čovjek odluke jer je dva puta pogodio u drugom dijelu meča i donio potpuni preokret na gostovanju Ueski. Najslabiji tim lige je vodio od 48. minuta kada je Galan bio prvi strijelac na meču, ali na kraju se ''fenjeraš'' nije izborio ni za bod.

Prednost je potrajala samo sedam minuta, dok francuski defanzivac nije poravnao rezultat, a u nastavku meča, tačnije u 84. minutu, pogodio je i za kompletan preokret protiv posljednjeplasiranog tima u ligi. Tri boda koja bi mogla da im daju posljednju nadu da mogu do titule.

Nakon ovog meča Real Madrid ima sedam bodova zaostatka za Atletiko Madridom i dvije utakmice više od gradskog rivala. U vrhu tabele je ponovo Barselona, koja ima meč manje i tri boda manje od Reala, pa bi mogla da se izjednači ukoliko pobijedi na gostovanju Betisu u nedjelju.

Utakmica Real Madrida i Ueske došla je u veoma lošem trenutku po klub. Zbog brojnih izostanaka u prvom timu, Zidan koji se nedavno odrekao Jovića i Edegora, morao je da povede na gostovanje nekoliko igrača iz omladinskog pogona.

Primera, 22. kolo

subota

Levante - Granada 2:2

Ueska - Real Madrid 1:2

Elće - Viljareal 

Sevilja - Hetafe

petak

Alaves - Valjadolid 1:0

nedelja

Real Sosijedad - Kadiz

Atletik Bilbao - Valensija

Osasuna - Eibar

Betis - Barselona

Atletiko Madrid - Selta Vigo

TABELA: Atletiko Madrid (-3) 50, Real Madrid (-1) 43, Barselona (-2) 40, Sevilja (-2) 39, Viljareal (-1) 35, Real Sosijedad (-1) 32, Betis (-1) 30, Granada 30, Levante (-1) 27, Selta Vigo (-1) 25, Atletik Bilbao (-2) 24, Hetafe (-2) 24, Kadiz (-1) 24, Valensija (-1) 23, Alaves 22,  Eibar (-1) 20, Valjadolid 20, Osasuna (-1) 19, Elće (-3) 17, Ueska 16.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC