• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitre, šta se desilo? 140 dana bez gola... Penali i kućna žurka su ugasili "Mitroglicerin"!

Autor Dragan Šutvić

Trebalo je ovo da bude sezona u kojoj će eksplodirati još više nego u Čempiošipu, ali...

 Fulam Mitrović bez gola 140 dana Izvor: Tanjug/Justin Setterfield/Pool via AP

Aleksandar Mitrović odigrao je tek 11 minuta u remiju Fulama i Vest Hema (0:0) i uspio da dođe u centar pažnje, ali nažalost ne zbog gola koji bi "okrenuo" njegovu sezone.

Razlog je lakat Tomaša Součeka koji je dobio u glavu, dovoljan za isključenje za Čeha, koji se potom i javno izvinio Srbinu, a do kraja susreta nije ostalo dovoljno vremena da bi Fulam mogao da iskoristi brojčanu prednost, pa se produžio i "post" Aleksandra Mitrovića.

Možda će vas zanimati

Vjerovali ili ne, ali Mitrović nije bio strijelac za Fulam još od 19. septembra 2020. godine i susreta protiv Lidsa, kada je postigao i jedine golove u Premijer ligi ove sezone.

Od tada je prošlo čak 140 dana!

Pogodio je Mitrović dvaput kao kapiten u porazu Fulama (4:3), a od tada traje noćna mora za njega - pošto nije ni blizu nivoa igara koje je prikazivao u Čempionšipu. 

Bio je apsolutno najbolji fudbaler Fulama prošle sezone kada je dao 26 gola, poveo ih u Premijer ligu, ali od oktobra kreću problemi. Prvo je protiv Šefilda napravio penal i promašio ga (1:1), da bi kroz još veću patnju prošao u dresu Srbije protiv Škotske.

Mitrović je postao tragičar "orlova" pošto je promašio penal u baražu za Evropsko prvenstvo, a od tada ne može da "podigne" nivo forme.

Izvor: Profimedia

Zbog sitnijih povreda i manjka samopouzdanja Skot Parker ga je preselio na klupu i tek nedavno počeo da mu ponovo daje šansu, vratio je asistencijom protiv VBA, ali gola nema, pa nema i to brine navijače Fulama, ali svakako i reprezentacije Srbije čiji je najbolji igrač.

U međuvremenu je Mitrović bio u centru pažnje zbog kršenja "korona pravila" pošto je napravio kućnu zabavu za Novu godinu, pa mu ni to nije popravilo ugled kod trenera...

Ako se ovako nastavi, moraće da mijenja klub na ljeto kako bi našao "novog" sebe, a vidjećemo da li će to biti iz uloge igrača koji igra u Premijer ligi ili Čempionšipu, pošto se Fulam nije proslavio ove sezone i trenutno zauzima mjesto koje vodi u drugi rang.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC