• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul kao da je neko prokleo! Opet povreda i OPET u odbrani, nema kraja ovom crnom nizu

Autor 000

Nove glavobolje za Klopa i to baš pred derbi kola

 Liverpul nova povreda Fabinjo Izvor: Tanjug/Phil Noble/Pool via AP

Liverpul bukvalno kao da je neko prokleo! Poslije serije povreda u srcu odbrane, zatim razmimoilaženja trenera i uprave oko pojačanja, sada je objavljeno da je povrijeđen još jedan defanzivac - Fabinjo!

Trener Jirgen Klop otkrio je da igrač neće putovati u Lester zbog povrede mišića, tako da će se u timu sada vjerovatno naći novajlije Ozan Kabak ili Ben Dejvis.

"Fab neće igrati, ponovo je imao problema sa mišićem. Moraćemo da pronađemo rješenje, a na treningu će mi pokazati ko je spreman", rekao je Klop novinarima pred duel sa Lesterom.

Klop je rekao da ne zna da li će Fabinjo biti spreman za okršaj sa Lajpcigom sljedeće sedmice, kao ni za derbi Mersisajda protiv Evertona za osam dana.

Šampion Engleske od početka sezone ima probleme u odbrani, tačnije na štoperskim pozicijama, jer su zbog povreda takmičenje završili Virdžil van Dajk, Džo Gomez i Žoel Matip, zbog čega klub ozbiljno trpi u borbi za odbranu titule.

Na kraju su dovedeni Ozan Kabak i Ben Dejvis u finišu prelaznog roka, ali nijedan od njih nije igrao u dvije utakmice Liverpula poslije toga, porazima kod kuće od Brajtona i Mančester sitija. Klop se navodno posvađao sa upravom jer mu nisu doveli Kalidua Kulibalija iz Napolija.

"Momci treniraju i vježbali smo da bismo mogli da imamo neku defanzivnu postavku, što je jako važno. A Filips i Henderson su ranije bili jako dobri u odbrani", rekao je Klop.

Lester je trenutno treći na tabeli, sa tri boda više od četvrtog Liverpula.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC