• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica na Banovom brdu - udario golmana i nastao haos: Lalatović utrčavao na teren, pa "pao" gol u 98. minutu!

Autor Dragan Šutvić

Neviđeno - tuča, šest golova, crveni karton, preokreti i izjednačenje u 98. minutu!

 Superliga Srbije 21. kolo Čukarički Vojvodina 3 3 Izvor: TV Arenasport screenshot

Frka na Banovom brdu u derbiju kola Superlige!

Čukarički i Vojvodina biju ljutu bitku za bodove u 21. kolu domaćeg prvenstva, a atmosfera je bila dovoljno vruća da je u jednom trenutku došlo do koškanja!

ČUKARIČKI - VOJVODINA 3:3 (2:0)

Možda će vas zanimati

U uzbudljivom meču u kojem su već bila viđena četiri gola i jedan crveni karton, problem je viđen u 66. minutu utakmice.

Tada je poslije jednog napada Čukaričkog golman Vojvodine Nikola Simić istrčao da uhvati loptu, da bi ga tom prilikom namjerno rukom zahvatio Veljko Birmančević.

Fudbaler Čukaričkog je ispružio ruku vidjevši da će Simić proći pored njega, a nakon tog udarca, Simić je završio na travi. U tom trenutku je krenulo komešanje i velika gužva, kada su prvo uletjeli defanzivci Vojvodine da brane svog golmana, a onda i svi članovi dva tima.

Na terenu se našao i Nenad Lalatović koji je povikivao na svoje igrače da prestanu sa gužvom koja je nastala. Malo je potrajalo to razilaženje, a onda je glavni sudija Miloš Milanović riješio da kazni glavne aktere.

Žuti karton su dobili i Birmančević i golman Simić, kao i Lalatović zbog ulaska na teren.

Očigledno je Birmančević bio nervozan jer je njegova ekipa prvo protraćila dva gola prednosti poslije 12 minuta igre, pošto su vodili 2:0, a potom gosti stigli do 2:3. Birmančević i Nikola Ćirković su tresli mrežu Voše, da bi poslije crvenog kartona Srđana Mijailovića u 47. minutu, gosti to uspeli da iskoriste.

Vukadinović i Aranđel Stojković su pogađali u 63. i 64. minutu za 2:2, da bi poslije ovog incidenta, u 80. minutu Vojvodina stigla do potpunog preokreta, jer je strelac za 2:3 bio Veljko Simić.

Ipak, tu nije bio kraj. Sudija je pokazao da će se igrati 7 minuta nadoknade, vrijeme je već bilo isteklo, Lalatović je pokazivao sudiji da svira kraj, a onda je poslije kornera došao novi šok.

Konačan rezultat je u 98. minutu utakmice postavio Čolović za ludo slavlje Čukaričkog i 3:3! Spektakularna utakmica na Banovom brdu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC