• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiolin Siti već završio posao: Real 70 minuta imao igrača više, pa ga spasao LIJEVI BEK!

Autor 000

Engleskog predstavnika mnogi već vide među osam najboljih.

 Liga šampiona rezultati Bosuija Menhengladbah Mančester siti 0-2 Izvor: Tanjug/AP/Laszlo Balogh

Dva potpuno različita meča gledali smo večeras u Ligi šampiona. Dok je Mančester siti na gostovanju završavao posao koji je vjerovatno odlučio dvomeč, Real Madrid se ponovo mučio. Ovog puta protiv desetorice rivala.

Madriđani nisu uspjeli da savladaju Atalantu u Bergamu iako su veći dio meča igrali sa igračem više, dok je Mančester siti pobjedom nad Borusijom iz Menhengladbaha (0:2) gotovo već sada u narednoj fazi, među osam najboljih timova Evrope!

Borusija Menhengladbah - Mančester siti 0:2 (0:1)
/B. Silva 29, G. Žesus 65/

Po jedan gol ''Građana'' u prvom i drugom dijelu bili su dovoljni da ekipa Pepa Gvardiole stekne ogroman kapital. Na meču koji je igran na ''Puškaš Areni'' u Budimpešti, Borusija iz Menhengladbaha nije imala nikakvih šansi!

Lider Premijer lige je preko Bernarda Silve i Gabrijela Žesusa stekao veliku prednost. Djeluje da će u ovom dvomeču revanš biti samo formalnost.

Mančester siti je imao posjed lopte od preko 60% i u potpunosti je kontrolisao ovaj meč. Tome u prilog ide i podatak da je Borusija jedini šut u okvir gola imala u finišu utakmice. Englezi su, između ostalog, imali i preko 250 tačnih dodavanja više od rivala.

Atalanta - Real Madrid 0:1 (0:0)
/F. Mendi 86/

Od 17. minuta su Madriđani igrali sa igračem više, ali to nije bilo dovoljno. Muči se Real Madrid, u golgeterskoj je krizi, a i fali mu veliki broj igrača, ali... I takav je strah i trepet. Protiv Atalante je pobijedio, a u Primeri se opasno približava Atletiko Madridu.

Večeras je do pobjede stigao tek u finišu meča, pogotkom lijevog beka Ferlana Mendija, inače čovjeka koji je najzaslužniji za brojčanu prednost koju su imali u većem dijelu meča.

Ovaj fudbaler je probio odbranu tima iz Bergama, prije nego što ga je Frojler oborio na ivici kaznenog prostora. Za to je centralni vezista dobio direktan crveni karton.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC