• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su Krstajić i Rakitić napravili reklamu Miletu Kitiću: Legendarna priča o diskoteci zbog koje su im smjestili!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srbin i Hrvat su zbog toga bili papreno kažnjeni...

 Mladen Krstajić Ivan Rakitić diskoteka Mile Kitić kazna Šalke Izvor: MN PRESS

Mladen Krstajić je ostvario izvanrednu igračku karijeru u fudbalu, a u njoj su neke stvari privlačile posebnu pažnju.

Bio je dio najbolje odbrane u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj kao dio selekcije Srbije i Crne Gore, ali jedan njegov potez van terena je tih godina bio apsolutni hit.

Krstajić je jednom prilikom u Njemačkoj bio uhvaćen u provodu sa saigračem Ivanom Rakitićem na koncertu poznatog pjevača Mileta Kitića.

Upravo je o tome bivši selektor Srbije pričao u intervjuu za "Kurir" - kako je dospio na naslovnu stranu najtiražnijeg njemačkog tabloida.

"A znaš ono kad su nas njemački novinari uhvatili da slušamo narodnjake... Kao svaki gastarbajter, Ivan voli našu muziku. Znaš kako je to bilo. Kad igramo petkom ili subotom, taj dan ne mogu da zaspim do šest ujutro. Radi me adrenalin, ne osjećam umor od utakmice. Kad dođe vikend, izađemo, kao cijela Njemačka. Samo što smo nas dvojica imali nesreću da nas uslikaju (smijeh)!", počeo je Krstajić o tom incidentu.

"Kad se to desilo, zove Mile Kitić i kaže: "Nikad jaču reklamu nisam dobio i to besplatnu!" U Njemačkoj četiri miliona ljudi kupuje "Bild" i nas trojica izađemo na naslovnoj strani. Strašno! Bilo je to poslije meča sa Štutgartom, a u srijedu je trebalo da igramo s Rozenborgom u Ligi šampiona, odlučujuću utakmicu za plasman dalje. Te subote Ivan i ja odemo u Duizburg da slušamo Mileta. Desi se što se desi. Vidio sam u dva ujutro da nas je neko slikao, vidio sam crvenu lampu uperenu prema nama. Ivan mi kaže da umišljam. Dobro", pričao je Krstajić.

Zbog koncerta obojica fudbalera Šalkea dobili su kaznu od strane uprave. Izgubili su i bogate premije za Ligu šampiona.

"Dođemo nas dvojica sutradan na trening. Odradimo sve, niko nas ne dira, dobro je, iako smo napravili glupost. Novinari poslije na konferenciji pitaju direktora Andija Milera: "Gdje su vam bili igrači?" On im kaže kod kuće i poruči: "Ako je neko izašao, biće kažnjen!" I novinari mu pokažu dokaz, naslovnu stranu Bilda. Kad sam došao kući, zvoni telefon. Čim sam vidio da je direktor, znao sam koliko je sati. Pita me: "Gdje si bio sinoć, što mi nisi javio?" Kažem: "U diskoteci. Kako da ti javim?!" Nas je neko od naših "jugovića" slikao u diskoteci i od Bilda uzeo nekoliko stotina evra. Sljedeću utakmicu u Ligi šampiona nismo igrali ni ja, ni Rakitić. Kažnjeni smo, bili smo na tribinama, a ostali smo i bez premije, koja je bila ozbiljna. Dobro je što smo prošli dalje, a predsjednik i direktor su nam samo rekli idemo dalje", otkrio je Krstajić za "Kurir".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC