• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Stanojev Partizan melje! I Voša pala pod crno-beli valjak - Asano heroj u Humskoj!
 Stanojev Partizan melje! I Voša pala pod crno-beli valjak - Asano heroj u Humskoj!

Stanojev Partizan melje! I Voša pala pod crno-beli valjak - Asano heroj u Humskoj!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Jedina utakmica Superlige ovog utorka je ujedno i najvažniji meč u rundi.

 Stanojev Partizan melje! I Voša pala pod crno-beli valjak - Asano heroj u Humskoj! Izvor: MN PRESS

Rutinski, kao što su crno-beli i navikli od kako je Aleksandar Stanojević posložio kockice, crno-beli su derbi meč protiv Vojvodine rešili u svoju korist.

Pogocima Takume Asana u 25. i 64. minutu meča Partizan je lako stigao do pobede i novog pritiska na Crvenu zvezdu, lidera Superlige. Razlika u vrhu tabele je ponovo samo tri boda, uz dva meča manje koje aktuelni lider ima. Vojvodina je ovim porazom ispala iz trke za drugo mesto.

PARTIZAN - VOJVODINA 2:0 (1:0)
/Asano 25, 64/

Ubedljivom partijom u Humskoj crno-beli su goste ostavili bez šansi. Od uvodne faze meča isticao se Takuma Asano, koji je prvo pripremio šansu Milošu Jojiću, a zatim nekoliko puta i sam pretio. Istina, kod vodećeg gola pomogla mu je i nešto lošija intervencija Simića.

Golman Vojvodine je bio nemoćan kod dupliranja prednosti, pošto je Bibars Natho našao Japanca na ivici peterca. Odatle je bilo lako zatresti mrežu.

Danas neraspoložena Vojvodina najbolje šanse je imala u finišu utakmice, kada su ubojiti bili prekidi koje je izvodio Nikola Drinčić. Ali, mreža Partizana je mirovala. Čest je to slučaj u ovom impresivnom nizu od 14 uzastopnih pobeda, gde se računa i jedan meč u Kupu Srbije, ali i čak 13 uzastopnih pobeda u Superligi.

Prvenstvo u Srbiji se nastavlja već za vikend. Partizan neće morati na daleko putovanje pošto gostuje Radu na Banjici, dok će Vojvodina pokušati da se oporavi na svom terenu, u meču sa Javorom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

17:52

Kraj - 2:0!

Golovima Takume Asana crno-beli su rutinski savladali Vojvodinu. Problemi Novosađana, koji se muče sa formom ovog proleća, nastavljeni su i na gostovanju u Humskoj!

Imao je Vladimir Stojković više posla u nadoknadi nego tokom celog meča, ali iz čak četiri udarca igrači Vojvodine nisu uspeli da ga savladaju. Razbranio se u tim trenucima.

17:49

Tri minuta nadoknade!

Još 180 sekundi fudbala na meču koji je, rezultatski, već odlučen.

17:48

Pored gola!

89. minut - Lazar Marković solidno šutira sa distance, ali njegov udarac odlazi pored gola. Mogao je to da bude lep poklon za rođendan.

17:38

Žuti karton - Stanojević!

79. minut - Trener domaćeg tima, zbog čestih protesta, odnosno podsećanja arbitara na faul nad Obradovićem, dobija žuti karton.

17:37

Odličan Drinčić!

78. minut - Sjajno je šutirao Nikola Drinčića, taj udarac završio je tek malo iznad prečke.

17:36

Protesti Partizana!

''Pa jel bio faul pre toga?'', upitao je Aleksandar Stanojević četvrtog sudiju nakon što je glavni arbitar dosudio slobodan udarac za Vojvodinu na 20-22 metara od gola. Naravno, Nikola Drinčić će šutirati iz ove pozicije.

17:33

Takuma Asano!

Izvor: MN PRESS

17:31

Izmena

72. minut - Žan-Kristof Bajebek je ušao u igru, a teren je napustio dvostruki strelac na današnjem susretu, Takuma Asano. Fantastična partija Japanca.

17:30

Gužva, gužva...

70. minut - Pretila je Vojvodina preko Drinčića, koji je izveo slobodan udarac, Stojković je imao problema da ukroti loptu na ivici peterca, ali Novosađani nisu iskoristili ovu priliku. Imali su nakon nje i korner, koji nije doneo pogodak.

17:29

Asano je heroj Partizana!

Proslava prvog gola...

Izvor: MN PRESS

17:24

Izmena

Odmah nakon što je upisao asistenciju, Natho ustupa mesto Sejdubi Sumi. Partizan će biti nešto ofanzivniji, iako ima prednost od 2:0!

17:24

GOOOOOOOOOOL!

63. minut - Takuma Asano je strelac drugog gola na meču, ali kakav je posao odradio Bibars Natho. Izraelac je odigrao pas kroz celu odbranu, usamljenom japanskom fudbaleru, koji je lako zatresao mrežu.

17:21

Još dve promene Lalatovića

62. minut - Miodrag Gemović ulazi umesto Veljka Simića, a umesto Momčila Mrkaića na terenu je Dejan Zukić. Ovo bi moglo da donese nove promene u formaciji Vojvodine.

Nenad Lalatović je za nešto više od sat vremena fudbala već napravio četiri izmene. Aleksandar Stanojević samo jednu.

17:20

Mirnih 15 minuta

60. minut - Nema previše uzbuđenja u Humskoj na početku drugog dela igre. Crno-beli povremeno prete, ali bez prave šanse. Jednu od takvih akcija nisu najbolje iskoristili Marković i Asano.

17:12

Detalj iz finiša prvog dela!

Takuma Asano je mogao da duplira prednost u poslednjim sekundama prvog dela igre. Nije Japanac bio dovoljno precizan.

Idealna prillika za dupliranje prednosti.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:09

Vojvodina promenila formaciju

Umesto početnih 3-4-3, Novosađani sada igraju u sistemu 4-2-3-1. To izgleda ovako:

Simić - Andrić, Saničanin, Bralić, Đorđević - Stojković, Drinčić - Simić, Bojić, Vukadinović - Mrkaić

Na drugoj strani, Lazar Marković je zamenio mladog Nemanju Jovića i crno-beli formacijski ništa neće menjati.

17:05

Nastavljamo!

46. minut - Utakmica je nastavljena. U nekim od prethodnih mečeva Vojvodina je mnogo bolje igrala u drugom delu, pa očekujemo da nastavak bude zanimljiviji od prvih 45 minuta.

17:05

Izmene!

Nenad Lalatović je na poluvremenu izveo iz igre obojicu bonus igrača.

Vladan Novevski je napustio teren da bi ustupio mestu Petru Bojiću, dok je Aranđel Stojković u igri umesto Maldena Devetka. Ovo je ofanzivniji tim Vojvodine!

16:59

Treneri

Partizan predvodi Aleksandar Stanojević...

Izvor: MN PRESS

...Vojvodinu Nenad Lalatović...

Izvor: MN PRESS

...a oni su se srdačno pozdravili na početku meča!

Izvor: MN PRESS

16:55

Slika govori više od...

Izvor: MN PRESS

16:49

Bez nadoknade!

Beogradski crno-beli i novosadski crveno-beli odlaze na pauzu. Nakon dobrih, ali ne i više od toga, 45 minuta fudbala, Partizan ima prednost golom Takume Asana. Japanac je šutirao sa desne strane, iskosa, a deluje da krivicu za gol snosi i golman gostujućeg tima.

16:47

Dve dobre šanse za Asana!

44. minut - Muku muči Vojvodina sa Takumom Asanom. Druga prilika je bila posebno neverovatna, ostao je sam na šest ili sedam metara od gola, a njegov udarac je prošao sa pogrešne strane stative. Samo nekoliko sekundi ranije, Japanac je imao još jedan solidan pokušaj, ali ni tada nije uspeo da duplira prednost.

16:45

Odsečena krila Vojvodine!

Činilo se pre meča da bi razliku na današnjem susretu mogli da prave Veljko Simić i Miljan Vukadinović, ali njihovog konkretnog učinka za sada nema. Verovatno je Nenad Lalatović očekivao više od njih.

16:43

Asano!

40. minut - Japanac je najzapaženiji u dosadašnjem delu meča. Jednu odbijenu loptu je iz prve hvatao na volej i pogodio spoljni deo mreže.Dobra partija bivšeg fudbalera Arsenala u dosadašnjem delu utakmice.

16:40

Gol Asana

Crno-beli su u 25. minutu stigli do prednosti!

16:35

Miljković!

33. minut - Razvila se odlična borba na stadionu u Humskoj. Jović je centrirao na drugu stativu, tamo se prikrao Aleksandar Miljković, ali je u skoku napravio faul u duelu sa jednim od defanzivaca Vojvodine.

16:33

Iz kornera?

30. minut - Dva uzastopna kornera za Vojvodinu. Prvo je Drinčić pokušao da centrira pravo u gol, pa je stavio na muke Vladimira Stojkovića, a nakon kornera sa druge strane nije bilo gužve pred golom Partizana.

16:32

Penal?

27. minut - Tražili su crno-beli kazneni udarac, ali sudija Milanović, čini se opravdano, pokazuje da nema penala. Možda lopta i jeste pogodila Sinišu Saničanina u ruku, ali dok je ona bila na stomaku.

16:30

GOOOOOOL

25. minut - Delovalo je da je Takuma Asano previše iskosa, ali je uspeo da matira Nikolu Simića. Strašan udarac krilnog fudbalera Partizana i pogodak za 1:0 u Humskoj.

Izvor: MN PRESS

16:26

Terenska inicijativa

23. minut - Partizan je na polovini prvog dela igre preuzeo kontrolu nad igrom. Crno-beli imaju inicijativu, Vojvodina je u podređenom položaju, ali domaći tim nije uspeo da kreira pravu šansu.

16:20

Žuti karton!

17. minut - Mladi Vladan Novevski je prvi opomenuti igrač. Mladi fudbaler je zakasnio sa startom i za to je dobio žuti karton

16:17

Mrkaić!

14. minut - Ozbiljna prilika za goste. Nikola Drinčić je uposlio Momčila Mrkaića, napadač Vojvodine pokušao da pronađe nekog od saigrača na petercu, ali su ostali igrači crveno-belih kasnili sa ubacivanjem u napad.

16:14

Mladi Nemanja Jović

Samo 18 godina ima krilni fudbaler Partizana koji na ovom meču igra po levom boku. On je debitovao u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, a od tada je odigrao svaki meč u crno-belom dresu. Nemanja Jović večeras sedmi put nastupa za tim iz Humske.

16:10

Opasno!

7. minut - Prvi put ozbiljnije pokušava Partizan. Jojić - Asano - Jojić i udarac pored gola koji čuva Nikola Simić. Bila je to lepa akcija crno-belog tima.

16:07

Preti Vojvodina

3. minut - Novosadski crveno-beli su dva puta pokušali preko leve strane, ali nije bilo veće opasnosti. Prvo je Asano očistio gužvu nakon povratne lopte na ivicu kaznenog prostora, a zatim je drugi pokušaj završio u gol-autu.

16:03

Meč je počeo!

1. minut - Pratimo derbi Superlige!

16:03

Kapiteni - Drinčić i Stojković!

Vojvodina je izabrala da u prvom delu meča napada ka južnoj tribini, Partizan je odabrao da izvede početni udarac. Sa sudijom su popričali Nikola Drinčić, kapiten Vojvodine i Vladimir Stojković, kapiten Partizana.

14:50

Službena lica

  • Glavni sudija: Milanović Miloš
  • Prvi pomoćnik: Ristić Milovan
  • Drugi pomoćnik: Đurđević Dalibor
  • Četvrti sudija: Đorđić Miloš
  • Delegat: Stevović Radenko
14:49

Rezerve:

Partizan

Popović, Bajebek, Pavlović, Živković, Suma, Ostojić, Štulić, Terzić, L. Marković, Stevanović, Smiljanić

Vojvodina

Vukliš, Toroman, Bjeković, Maksimović, Kovačević, Zukić, Miletić, Bojić, Gemović, Stojković, Kabić

14:37

SASTAVI:

Partizan:

Stojković - Obradović, S. Marković, Vujačić, Obradović - Natho, Šćekić - Jović, Jojić, Asano - Holender

Vojvodina:

Simić - Andrić, Saničanin, Devetak, Bralić, Đorđević - Drinčić, Novevski - Vukadinović, Simić, Mrkaić

UKRATKO

  • Vojvodina ima tri uzastopne pobede protiv Partizana
  • Novosađani su preokretom stigli do pobede jesenas
  • Na tom meču iskljuečni su Sejduba Suma i Savi Milošević
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije