• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 BURNA POBEDA ZVEZDE - 12. U NIZU: Penali, crveni kartoni i Milan Pavkov!
 BURNA POBEDA ZVEZDE - 12. U NIZU: Penali, crveni kartoni i Milan Pavkov!

BURNA POBEDA ZVEZDE - 12. U NIZU: Penali, crveni kartoni i Milan Pavkov!

PROČITAJTE I OVO

PROČITAJTE I OVO

Velika pobeda u zanimljivom meču protiv TSC-a.

 BURNA POBEDA ZVEZDE - 12. U NIZU: Penali, crveni kartoni i Milan Pavkov! Izvor: MN PRESS

Kakav smo meča gledali u Senti. Na istom mestu gde su TSC i FCSB odigrali jednu od najboljih evropskih utakmica ove sezone viđen je novi spektakl. Ovog puta je gostovala Crvena zvezda, a ekipa iz Bačke Topole je ponovo pokazala zube favoritu.

Bilo je tu penala, crvenih kartona, golova rezerviste Milana Pavkova... Svega, u jednoj reči!

TSC - Crvena zvezda 1:3 (0:0)
/Lukić 58 p - Pavkov 54, 71, Kanga 68 p/

Nakon prvog dela meča koji je bio neubedljiv, Crvena zvezda je u nastavku zaigrala konkretnije. Osim jedne prilike Ivanića, nekoliko solidnih prilika za ostatak tima poput pokušaja Rodića, udarca glavom Sanoga i šuta sa distance Nikolića, Crvena zvezda nije pokazala mnogo.

Možda je čak domaćin imao bolje prilike u tom delu susreta. Pretili su preko Tomanovića, Lukića, Stanojeva, Zeca...

Ali, nastavak je doneo konkretnije napade gostiju iz Beograda. Ušao je Milan Pavkov, našao se na pravom mestu i asistneciju Mirka Ivanića prosledio u gol. Nije mu bilo teško, sa samo pet metara je savladao Filipovića.

Ubrzo su i domaći fudbaleri zatresli mrežu. Učinio je to Nenad Lukić, najbolji igrač TSC-a, koji je bio precizan sa bele tačke. Pre toga je Gajić oborio Zeca, a za to rušenje je dobio i direktan crveni karton. Nešto kasnije, snage će biti izjednačene.

Nakon prekršaja Tomanovića nad Ivanićem, iskusni fudbaler domaćeg tima je prvo dobio žuti karton, a zatim prigovorio Novaku Simoviću. Glavni arbitar je i njega poslao na tuširanje, a Gelor Kanga je loptu, uz mnogo muke, smestio iza leđa Filipovića.

Konačan rezultat postavljen je nakon sjajnog ubacivanja Slavoljuba Srnića, koji je pronašao Milana Pavkova na petercu. Idealno je utrčao na taj centaršut momak iz Begeča, ispratio celu akciju i vrhom kopačke promenio pravac lopti. Prako u gol - za pobedu!

Crvena zvezda u narednom kolu će dočekati Čukarički, dok ekipa TSC-a gostuje Radničkom u Nišu. Pokušaće crveno-beli da nastave pobednički niz, upišu i 13. uzastopnu pobedu u prvenstvu, a ujedno i prevaziđu ovaj težak period u domaćem šampionatu. Tri utakmice, u roku od osam dana i to odmah nakon dvomeča protiv Milana...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

18:03

KRAJ - 1:3!

Novak Simović je pokazao put u svlačionicu fudbalerima oba tima, a crveno-beli su stigli do 12. uzastopne pobede u Superligi.

17:57

A zatim i drugi gol Pavkova!

Snažni napadač je i danas bio u ulozi džokera. Ovo je njegov drugi pogodak na meču.

Gol Pavkova za vođstvo Zvezde 3:1 protiv TSC-a
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:57

Drugi vodeći gol Zvezde!

Mirko Ivanić je oboren, a Gelor Kanga pogodio za novu prednost...

Crveni karton za Tomanovića i gol Kange iz penala
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:51

Veliki promašaj Pavkova!

84. minut - Ostao je napadač crveno-belih ispred praznog gola, ali nije uspeo da zatrese mrežu. Njegov udarac odlazi preko prečke.

17:46

Poslednje dve izmene Stankovića!

78. minut - Gotovo je sa izmenama Crvene zvezde. Na teren idu Radovan Pankov i Marko Gobeljić, a teren su napustili Milan Rodić i Mirko Ivanić.

17:43

Gol Lukića!

Ali, ubrzo su domaći igrači stigli do izjednačenja sa bele tačke, preko Nenada Lukića. Uz to, isključen je Milan Gajić.

Penal za TSC protiv Zvezde
Izvor: YouTube/TV Arena sport

17:41

Prvi gol Pavkova!

Ovako su crveno-beli poveli na današnjem meču.

Prvi gol na meču u Senti.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:39

GOOOOOOOOOOOL - Pavkov, 1:3!

71. minut - Pavkov je omiljeni džoker Dejana Stankovića. Sjajno je prošao po desnoj strani Slavoljub Srnić, a Milan Pavkov je uklizao na petercu i vrhom kopačke loptu poslao pored Filipovića.

17:37

GOOOOOOOOOOL - Kanga, 1:2!

68. minut - Gelor Kanga je pogodio, ali Nenad Filipović je mogao lako da odbrani ovaj udarac. Bio je na toj lopti koja je nekako iskliznula i otišla u mrežu domaćeg tima. Crvena zvezda ponovo ima prednost, a i brojčano stanje je poravnato!

17:35

PENAL!

67. minut - Saša Tomanović je isključen, nakon dva žuta kartona. Prvi je zaradio zbog napravljenog faula, drugi zbog prigovora. Oboren je Mirko Ivanić, a Crvena zvezda će imati priliku da stigne do prednosti.

17:32

Rasplamsala se borba!

64. minut - Za razliku od prvog dela, sada gledamo odličnu utakmicu u Senti. TSC preti iz kontri, a Crvena zvezda i sa igračem manje napada i pokušava da postigne gol za novu prednost.

17:27

GOOOOOOOOOOOL - Lukić, 1:1!

58. minut - Nenad Lukić je bio siguran sa bele tačke. Milan Borjan u jednu, lopta u drugu stranu i izjednačenje u Senti. Prednost gostiju stvarno nije trajala dugo!

17:25

PENAL!

57. minut - Domaći tim će imati idealnu priliku da poravna rezultat. Đuro Zec je fauliran u kaznenom prostoru, a Milan Gajić je dobio crveni karton zbog tog starta.

17:22

GOOOOOOOL - Pavkov, 0:1!

54. minut - Malo je pojačan pritisak Crvene zvezde i odmah je to urodilo plodom. Mića asistent, Mića strelac! Ivanić je proigrao Pavkova, kom nije bilo teško da sa ivice peterca prebaci Filipovića koji je već krenuo da se baci ka njoj.

17:17

Povreda iz prvog dela

U finišu prvog dela meča Nemanja Milunović je dobio udarac u glavu, zbog kog mu je bilo krvavo lice. Kamerena TV Arenasport su to uhvatile.

Defanzivac Crvene zvezde je ostao da leži u kaznenom prostoru.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:14

Nastavljen je meč!

46. minut - Drugi deo je počeo, a Crvena zvezda će morati da pokaže mnogo više nego u prvom delu utakmice.

17:14

Tri izmene Zvezde!

Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Aleksandar Katai su završili meč nakon prvog dela. Umesto njih na terenu su Gelor Kanga, Slavoljub Srnić i Milan Pavkov.

16:59

Završen je prvi deo meča - 0:0!

Tankih, vrlo tankih 50 minuta fudbala u Senti. Bez mnogo pravih prilika, sa nekoliko prekida za ukazivanje pomoći i dva žuta kartona.

Na kraju je opomenut i Đuro Zec, koji je imao prigovor na Simovićevo suđenje.

Najbolje šanse promašivali su Lukić na jednoj i Ivanić na drugoj strani, ali ne može se reći da je bilo više od tri ili četiri prilike u ovom delu meča. Uz te pokušaje treba pomenuti i udarac Nikolića i gužvu u kojoj nije uspeo da se najbolje snađe Tomanović.

16:54

Pet minuta nadoknade!

Tri velika prekida, prvo onaj u kom su učestvovali Babić i Ben, zatim dva u kojima je ''žrtva'' bio Nemanja Milunović naterali su Novaka Simovića da pokaže pet minuta nadoknade.

16:54

Krvari Milunović!

44. minut - Nakon skoka u kaznenom prostoru domaćih, Nemanji Milunoviću je pukla arkada. Bilo je krvi, a snažni defanzivac je napustio teren kako bi mu lekarska pomoć bila detaljnije ukazana.

16:52

Šansa!

43. minut - Centaršut na Milunovića, on glavom na drugu stranu do Sekua Sanoga, ali ''čiste'' opasnost ispred svog gola igrači TSC-a. Nema opasnosti.

16:49

Volej Lukića

40. minut - Još jedna poluprilika za TSC. Nenad Lukić je hvatao na volej centaršut sa leve strane, ali njegov udarac je lako ukrotio Borjan.

16:45

Šansa - Nikolić!

37. minut - Pretio je sada i Veljko Nikolić, udarcem sa distance. Nenad Filipović je bio na pravom mestu i udarac koji je išao u okvir gola izbacio preko prečke u korner.

16:43

Najbolja šansa Zvezde!

34. minut - Ubacio se sjajno Mirko Ivanić, ostao usamljen na ivici kaznenog prostora, ali je bio izuzetno neprecizan. Najbolji igrač Zvezde ove sezone je šutirao preko gola.

16:37

Šansa!

30. minut - Hvatao je volej Jug Stanojev na nekih 15 metara od gola Borjana, ali je Milan Rodić bio na vreme u bloku. Izblokiran je udarac bivšeg omladinca Crvene zvezde.

16:35

Mirno, kao Bačka!

27. minut - Nema većih uzbuđenja na meču u Senti. TSC igra u svom prepoznatljivom ritmu, kao i na prvih pet mečeva ovog proleća, a Crvena zvezda ne uspeva da promeni ritam meča.

16:29

Intervencija Borjana!

20. minut - Na preko 20 metara od gola Crvene zvezde, istrčao je Milan Borjan. Iako je Degenek imao situaciju pod kontrolom, golman gostiju glavom otklanja opasnost.

16:24

Prva dobra prilika!

16. minut - Pretio je TSC nakon udarca iz ugla, ali gužva u kaznenom prostoru nije donela prednost domaćem timu. Prvi ozbiljniji udarac na meču nije bio precizan.

16:19

Povreda Milunovića?

11. minut - Visoki defanzivac crveno-belih je dobio jedan vazdušni duel, ali je odmah pao na zemlju. Zbog toga je igra prekinuta na kratko, ali će i Nemanja Milunović moći da nastavi meč.

16:16

Prvi žuti karton!

8. minut - Slavko Damjanović, snažni defanzivac domaćeg tima, dobija prvu opomenu na meču. Povod je bio start nad Milanom Gajićem, ali slobodan udarac koji je usledio nije doneo veliku priliku.

16:10

Prekid!

1. minut - Nije se igralo ni dvadesetak sekundi u Senti. Nakon jednog duela El Fardu Bena i Filipa Babića, obojica igrača su ostala na travi. Bio je to sudar glavama nakon kog je štoper domaćeg tima morao da dobije flaster zalepljen na čelo.

16:07

Počinjemo!

1. minut - Ekipa TSC-a ima prvi napad na meču, a Novak Simović daje znak da utakmica može da počne.

16:07

Prijatelji

Još jednom ćemo na fudbalskim terenima u Srbiji gledati ''okršaj'' Milana Borjana i Nenada Filipovića. Golman domaćeg tima je rođeni brat Snežane Borjan, supruge Zvezdinog čuvara mreže.

15:42

Početak meča

Utakmica u Senti će početi u 16:05, što je malo neobičan termin. Nemojte da se iznenadite kada ugledate da meč nije počeo tačno u 16 časova.

14:58

Rezerve

Na klupi za rezervne igrače, kod domaćih, sedeće:

Jorgić, Santrač, Varga, Tumbasević, Milićević, Dostanić, Krsmanović, Duronjić, Balaž, Tomašević i Ratkov.

Dejan Stanković će u nastavku meča protiv nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije, Mladena Krstajića, moći da iskoristi:

Popovića, Odadu, Pankova, Kangu, Pavkova, Gavrića, Srnića, Gobeljića, Vukanovića i Krstovića.

14:56

Sastavi!

TSC

Filipović - Petković, Babić, Damjanović, Petrović - Tomanović, Banjac - Zec, Đakovac, Stanojev - Lukić

Crvena zvezda:

Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić - Sanogo, Petrović - Katai, Nikolić, Ivanić - Ben.

14:55

Službena lica

  • Glavni sudija: Simović Novak
  • Prvi pomoćnik: Đorović Nikola
  • Drugi pomoćnik: Simović Miloš
  • Četvrti sudija: Minaković Nenad
  • Delegat: Tomić Dušan

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije