• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkad sam u reprezentaciji - ovo se prvi put desilo: Mitrović je opet HEROJ Srbije - Mister nas je ubijedio!

Autor 000

"Treba da budemo mi ti koji se pitaju na terenu", rekao je najbolji srpski strijelac poslije meča.

 Srbija - Irska 3-2 izjava Aleksandar Mitrović - Stojković nas ubijedio da igramo fudbal Izvor: MN PRESS

Aleksandar Mitrović od septembra nije dao gol za Fulam, daleko je od stare minutaže u klubu, i dalje su "otvorene" rane zbog promašenog penala protiv Škotske, ali...

Kada god "Mitar" obuče dres Srbije - pokazuje potpuno novi nivo igre!

Tako je bilo i ove večeri na stadionu "Rajko Mitić" kada je s dva gola u svega šest minuta uspeo Srbiji da donese sva tri boda protiv Irske (3:2). Bilo je neriješeno u trenutku kada ga je Piksi poslao na teren, a Mitrović je onda pokazao majstorstvo...

"Jako bitna pobjeda, odigrali smo dobru utakmicu jer smo imali dva dana da se uigramo, vidio se neki strah i mali pritisak, primili smo nesrećno gol, ali kako je utakmica odmicala bili smo sve bolji i bolji. Ima detalja koji mogu da se poprave, recimo taj primljeni gol iz naše greške, ali počeli smo nešto novo prije dva dana i biće potrebno malo vremena", rekao je Mitrović u izjavi za "Sport Klub".

"Otkako sam ja tu (u reprezentaciji Srbije, prim. aut.) - ovo je prvi put da smo kvalifikacije počeli pobjedom. Bitna pobjeda i nadamo se da ćemo nastaviti ovako".

Selektor je u najavi meča rekao da će pokušati da vrati samopouzdanje Mitroviću, a izgleda da se već poslije nekoliko zajedničkih treninga odlično razumiju.

"Mister je jako harizmatičan čovjek, uspio je od nas da nas ubijedi i nametne stil, da igramo fudbal bez obzira ko je protivnik. Treba da budemo mi ti koji se pitaju na terenu, ubijeđen sam u to da ćemo izgledati sve bolje", nasmijao se Mitrović.

A, gol? Lob sa dvadesetak metara..

"Mislim da je ovo najljepši u karijeri, uglavnom dajem iz 16 metara odreagovao sam instinktivno. Vidio sam da je golman krenuo i vraćao se, nekad moraš da rizikuješ i isplatilo se", zaključio je on.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC