• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pred polufinale Kupa BiH: Bez potcjenjivanja protivnika, kapiten Vranješ propušta Klis

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri banjalučkog Borca u utorak od 18.00 (Arena sport TV) dočekuju Klis iz Buturović Polja u prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

 Kup BiH (polufinale): Borac - Klis, najava, Marko Maksimović, Dejan Meleg Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Trenutno drugoplasirani tim m:tel Premijer lige BiH je apsolutni favorit u dvoboju sa federalnim drugoligašem, ali u banjalučkom klubu uvažavaju rivala i sigurno ga neće potcijeniti.

Možda će vas zanimati

To je na konferenciji za štampu na Gradskom stadionu u Banjaluci istakao trener crveno-plavih Marko Maksimović.

"Došla je na red prva utakmica polufinala Kupa BiH, možda i najvažnije dvije utakmice za nas. Imamo obavezu da opravdamo ulogu favorita protiv ekipe Klisa, koja se takmiči u Drugoj ligi Federacije BiH. Nemamo mnogo informacija o njima, ali sigurno ih nećemo potcijeniti. Imaju nekoliko igrača koji su nastupali u Premijer ligi BiH i Prvoj ligi FBiH i nisu za potcjenjivanje. Ipak, mi smo fokusirani na sebe, na svoje zadatke, da istrčimo kako treba, da budemo motivisani jer imamo dobar momenat poslije serije rezultata i dobre igre u Bijeljini. Vjerujem da imamo mnogo razloga da budemo optimisti pred sutrašnju utakmicu", izjavio je Maksimović.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Prema njegovim riječima, za sutrašnji meč neće moći da računa na petoricu standardnih fudbalera.

"Sutra takođe neće biti kapitena Stojana Vranješa zbog problema sa koljenom. On trenira sa strane, ali neće igrati jer se plašimo da ne napravimo veći problem. Neće biti ni Dine Ćorića, jer je već igrao u Kupu BiH za Široki Brijeg, kao i odranije ovi poznati (Marko Jovanović, Đorđe Milojević i Jovo Lukić). Moram da naglasim da je Milojević odradio prvi trening poslije dugo vremena, ali trebaće mu barem neko vrijeme da dostigne optimalnu formu i konkuriše za prvih 11".

Maksimović je ponovio da Borac neće potcijeniti ekipu Klisa niti je njegovom timu neophodna dodatna motivacija za predstojeći meč.

"Ulog je plasman u finale Kupa BiH. Ko god da je protivnik, mi moramo da prođemo. Favoriti jesmo, ali respektujemo protivnika jer je fudbal takav da su iznenađenja moguća".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Vezni igrač Banjalučana Dejan Meleg složio se da motiva neće nedostajati.

"Mi igrači smo svjesni težinu predstojećeg meča i mislim da moramo najozbiljnije da shvatimo bez obzira na ime protivnika. Moramo da se fokusiramo na nas i želimo da nastavimo pobjedničku seriju. Ovaj dvomeč nam donosi finale i ne treba nam veća motivacija. Jedva čekamo sutrašnji meč", istakao je Meleg.

Prvi meč polufinala Kupa BiH između Borca i Klisa igra se u utorak u Banjaluci, dok je revanš zakazan za 21. april na stadionu "Rođeni" u mostarskim Vrapčićima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC