• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 uzivo-prenos-liga-sampiona-livestream-arena-sport-porto-celsi-psz-bajern
 uzivo-prenos-liga-sampiona-livestream-arena-sport-porto-celsi-psz-bajern

Fudbal sa druge planete: Pao sneg, pao i šampion Evrope - srušio ga Mbape!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Kakve smo mečeve videli večeras! PSŽ je krenuo da "gazi" Bajern, Nemci su se vratili, ali je Mbape ipak odneo pobedu u Pariz! U drugom meču četvrtfinala LŠ Mauntova magija je načela Porto, a Čilvel je sve rešio.

 uzivo-prenos-liga-sampiona-livestream-arena-sport-porto-celsi-psz-bajern Izvor: AP Photo/Matthias Schrader

Kakav smo fudbal videli u četvtfinalu Lige šampiona! 

Bajern i PSŽ su nam u snežnom Minhenu priredili neverovatan spektakl, a na kraju je neverovatna utakmica Kilijana Mbapea donela prednost Parižanima! 

BAJERN - PSŽ 2:3 (1:2)
/Mbape 3, 68, Markinjoš 23; Šupo Motan 37, Miler 60)

Videli smo meč za pamćenje! Kako je počelo počela je i snežna mećava u Nemačkoj, a krenuli su i da padaju golovi. Već posle tri minuta Mbape je uspeo da pogodi mrežu Manuela Nojera i doneo je prednost svom timu. 

Kada je u 27. minutu odbrana Bajerna "očistila" loptu iz svojih 16 metara, a ona došla do Nejmara daleko od gola niko nije očekivao opasnost, ali Brazilac je sjajno centrairao i "izbacio" Markinjoša 1 na 1 sa Nojerom. To je štoper PSŽ-a rešio i delovalo je da se sprema pravi potop za Bavarce. 

Ipak tim Hansija Flika se nije dao, pa je tako iskoristio povredu Markinjoša. Danilo Pereira je pomeren na štopera, ubrzo mu je Šupo Motan pobegao i glavom smanjio na 2:1. Glavom je pao i drugi gol posle sat vremena igre, pošto je posle slobodnjaka Kimiha zatresao mrežu. 

Delovalo je tada da Bajern može to da preokrene, ali je osam minuta kasnije Mbape opet dao gol. U jednoj polukontri se lako oslobodio Boatenga i onda poslao loptu tik do stative, a Manuel Nojer tu ništa nije mogao. Do kraja je PSŽ zadržao prednost. Alaba i Tomas Miler su u samom finišu promašili dve šanse, ali nije bilo snage za treće izjednačenje. 

U drugom meču Čelsi je uspeo da rutinski dođe do pobede i da stigne na korak od polufinala! 

PORTO - ČELSI 0:2 (0:1)
/Maunt 32, Čilvel 85/

Porto je na startu bio bolji rival, ali nije uspevo da ugrozi Eduarda Mendija. Čelsi je iskusno iskoristio svoje šanse i uspeo da dođe do velikog trijumfa. 

Prvi gol je pao posle momenta inspiracije Mejsona Maunta, koji je primio loptu od Žoržinja, okrenuo se i sjajno se oslobodio čuvara, da bi potom poslao sjajan udarac u gol Porta. 

Drugi pogodak je stigao u samom finišu, kada je presing Čelsija urodio plodom. Ben Čilvel je izašao daleko, uspeo da iskoristi očajan prijem beka Porta i ukrade loptu, a potom pretrči golmana Markezana i ušeta se u gol protivnika!

22:52

GOTOVO! KAKAV MEČ!

Auh kakav je ovo bio meč! PSŽ je poveo 2:0, Bajern se vratio - a onda je Mbape drugih golom na meču uspeo da dođe do pobede! 

BAJERN - PSŽ 2:3!

22:50

90. minut: Nejmar van terena!

Menja ga sunarodnik Rafinja, malo vremena je "ukrao" Poketino!

22:49

GOTOV JE MEČ U PORTUGALU! Čelsi je pobedio sa 2:0!

Čelsi je uspeo da iskoristi sve greške protivnika, pa iako je u jednom delu meča Porto bio bolji protivnik na kraju je engleski tim došao do pobede. 

Golovima Maunta i Čilvela - Porto - Čelsi 0:2!

22:47

87. minut: MIIILER! Kakva šansa!

Stisnuo je Bajern, ali ne uspeva da da gol! Sada je Miler pokušao iz okreta, ali je opet odbranio Kejlor Navas!

22:46

86. minut: Kakav je ovo meč!

Bajern je imao još jednu šansu! Lopta je došla do Alabe u 16 metara PSŽ-a, Austrijanac je šutnuo, ali je ona otišla pored gola!

22:41

84. minut: GOOOL! Čelsi je sve rešio - 2:0!

Ben Čilvel postiže gol!

Ogromna greška odbrane Porta, Ben Čilverl je ukrao loptu desnom beku portugalske ekipe, stuštio se ka golu i zatresao mrežu - Čelsi je na korak od polufinala!

22:41

80. minut: Kakva šansa za Bajern!

Erik Maksim Šupo Motan je mogao da bude heroj! Ali promašio je malo sa strane sa pet metara i propustio šansu da izjednači!

22:28

68. minut: GOOOL! OPET MBAPE! 3:2!

Neverovatan meč u snežnom Minhenu! Još jedan preokret!

Bajern je sa golom uspeo da se vrati u meč, a onda je krenuo da napada - da bi sve prekinuo sjajni Francuz! Golom je ponovo doneo prednost svom timu. 

22:25

A kako je u Portugalu?

22:21

60. minut: GOOOL! Miler!

Ovo mogu samo Nemci - 2:2!

Poveo je PSŽ sa 2:0, ali je Bajern uspeo da se vrati u meč! Sada je Džošua Kimih centrirao iz slobodnog udarca, a Tomas Miler je potpuno zaboravljen u petercu. Glavom je lako savladao protivničkog golmana!

22:20

Evo kako to izgleda u snežnom Minhenu!

22:17

60. minut: Maunt promašio PRAZAN GOL!

Šut sa distance je golman Porta Markezan odbio, lopta je stigla do Vernara koji ju je poslao u sredinu do Maunta. On je nažalost po Čelsi promašio prazan gol! 

22:14

55. minut: Pavar!

Velika prilika za Bajern! Opalio je Pavar sa distance, ali Kejlor Navas se ispružio koliko je dug i sjajno intervenisao! 

22:13

55. minut: Zatresla se mreža Čelsija!

Na centaršut je jako loše reagovao Eduard Mendi, a onda je lopta završila u mreži Čelsija! Ipak sudija je svirao faul nad golmanom. 

22:12

51. minut: Šansa za Nejmara!

Samo je fenomenalna odbrana Manuela Nojera sprečila da PSŽ opet povede sa dva gola razlike! Odmah na startu poluvremena PSŽ opet dominira!

22:02

POČINJE DRUGO POLUVREME!

Bajern i Porto će juriti prednost, dok Čelsi i PSŽ žele da sačuvaju svoju prednost. Počelo je!

21:50

POLUVREME!

Uh, svašta smo videli u prvom poluvremenu! 

PSŽ je krenuo silovito na meču u Minhenu, dao je dva gola, a onda se Markinjoš povredio. Brazilac je dao drugi gol i nije mogao više, pa je umesto njega ušao Ander Erera, a Danilo Pereira je otišao u centar odbrane. To je bila loša odluka, pošto je upravo preko Pereire pao gol za Bajenr! 

U meču Porta i Čelsija videli smo jedan gol, a postigao ga je Mejson Maunt. On je sjajnim driblingom posle dodavanja Žoržinja došao u izglednu poziciju i to je iskoristio da donese prednost "plavcima". 

21:38

37. minut: GOOOL! Bajern se vraća! 2:1 za PSŽ!

Šupo Motan daje gol svom bivšem klubu! 

Vratio je Kamerunac Bavarce u igru i iskupio se za promašaj od pre nekoliko minuta. Opet imamo utakmicu u Minhenu!

21:33

32. minut: GOOOL! MAUNT JE MAGIJA! Čelsi vodi 1:0!

Kakav pogodak mladog veziste!

Dobio je loptu od Žoržinja, a onda se okrenuo i tako izbacio čuvare! Otvorio mu se prostor, a onda je opalio po lopti i poslao je u mrežu Porta! 

21:32

Dao gol i izašao!

Markinjoš je bio pod znakom p9itanja za ovaj meč, a posle gola nije izdržao! 

21:29

28. minut: GOOOOL! 2:0 za PSŽ!

Pogodak je postigao Markinjoš!

Izbacili su defanzivci Bajerna loptu daleko od svog šesnaesterca, ali je ona došla do Nejmara. Brazilac je centrirao u šesnaesterac, a Zule i Alaba su zaostali! 

Pustili su Markinjoša da primi loptu 1 na 1 sa golmanom, a nisu ga uhvatili u ofsajd zamku i štoper je postigao pogodak!

21:28

27. minut: Eh, da je ovde Levandovski...

Kimih centrira iz kornera na drugu stativu, Šupo Motan je bio sam na drugoj stativi, ali je loše zahvatio loptu i propala je šansa za Bavarce!

21:25

23. minut: Kakva bi ovo golčina bila!

Probao je Porto direktno iz kornera! Išla je ta lopta u mrežu, ali je Eduard Mendi bio na visini zadatka i otklonio je opasnost!

21:21

18. minut: Bajern napada svim silama!

Prvo je probao Gorecka, potom je lopta došla do Kimiha, a sve to se dešavalo u 16 metara PSŽ-a! Kejlor Navas brani sjajno i ne dozvoljava gol! 

Potom je u narednom napadu Pavar šutirao sa distance, ali opet je Kostarikanac odbranio!

21:19

17. minut: Markinjoš je mogao da napravi problem!

Opasan napad Bajerna, Brazilac je probao nogom da otkloni opasnost, ali je lopta išla u njegov gol. Ipak, bila je jako spora lopta, pa je Navas lako uhvatio!

21:14

13. minut: Porto je bolji!

Uribe je uhvatio loptu na volej na nekih dvadesetak metara od gola, ali je udarac bio neprecizan. Lopta je otišla preko gola, ali Porto je mnogo bolji ovde!

21:13

12. minut: Poništen gol!

Julijan Draksler je dobio loptu tačno ispred gola Bajerna, zatresao mrežu, ali je pre toga Mbape primio loptu u ofsajd poziciji!

21:09

Evo i gola PSŽ-a

21:09

7. minut: Ozbiljna šansa!

Dosuđen je slobodan udarac na 18 metara od gola PSŽ-a, dugo su se nameštali igrači Bajerna, na kraju je Džošua Kimih pogodio živi zid. 

21:04

3. minut: GOOOOL! MBAPE! 1:0 za PSŽ

Odmah pogodak!

Posle opasnog napada Bajerna sevnuo je brz napad Francuza, Nejmar je povukao loptu i video Mbapea koji je kao metak prošao kroz odbranu protivnika. Posle mu je Brazilac loptu, a mladi Francuz je pocepao mrežu protivnika!

21:03

2. minut: Bajern je strašan!

Odmah napadaju, Lukas Ernandez je dobio loptu na boku i šutirao, ali je pogodio spoljni deo mreže!

21:01

POČINJEMO!

Utakmice na obe strane su počele, a na startu je Manuel Nojer imao problema - pritisli su ga fudbaleri Porta, ali je izbacio loptu!

20:54

Imamo Srbina na terenu!

Marko Grujić će početi meč u sastavu Porta, a imaće priliku da dokaže i Jirgenu Klopu da za njega ima mesta u Liverpulu! 

"Redsi" su vrlo loše prošli u svom četvrtfinalu, a pogotovo su bili kritikovani igrači na njegovoj poziciji - Žoržinjo Vajnaldum i Nabi Keita. 

20:30

SASTAVI: PORTO - ČELSI

PORTO (4-4-2): Markesan; Sanusi, Pepe, Mbemba, Manafa; Korona, Grujić, Uribe, Otavio; Marega, Luis Dijaz

ČELSI (3-4-3): Mendi; Ridiger, Aspilikueta, Kristensen; Čilvel, Kovačić, Žoržinjo, Džejms; Verner, Haverc, Maunt

20:15

SASTAVI: BAJERN - PSŽ

BAJERN (4-2-3-1): Nojer; Ernandez, Alaba, Zule, Pavar; Kimih, Gorecka; Sane, Koman, Miler; Šupo Motan

PSŽ (4-2-3-1): Navas; Dialo, Kimpembe, Markinjoš, Dagba; Danilo, Gej; Di Marija, Nejmar, Draksler, Mbape

19:45

U Bajernu sukob, u Čelsiju tuča!

Mnogo problema postoji u dva tima koja večeras igraju. U Bajernu je izbio sukob između Hansija Flika i Hasana Salihamidžića, pale su i psovke!

U Čelsiju je mnogo gore, izbila je tuča na treningu i posle toga je devet igrača stavljeno na transfer listu. 

19:11

Dobrodošli u MONDO live!

Večeras pratimo mečeve četvtfinala Lige šampiona! 

U utorak Real Madrid je savladao Liverpul, a Mančester siti je bio bolji od Borusije Dortmund. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije