• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nek svi znaju - odlazim iz Vojvodine! Lalatović bijesan: Sve je ovo sramota, dovedite trenera s kojim ćete piti kaficu!

Autor Dragan Šutvić

"Ja ću otići iz Vojvodine na ljeto i to uprava želi".

 nenad lalatović odlazak iz vojvodine najava Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović nezadovoljan je medijskim natpisima nakon poraza njegove Vojvodine protiv Rada (2:0), a na konferenciji za medije pred meč sa Zlatiborom, koja je trajala oko 25 minuta, rekao je da to boli njegove igrače i da neće ostati u Vojvodini poslije ljeta.

Posebno ga nervira što niko iz uprave nije razgovarao sa njim, stručnim štabom i igračima kojima za mjesec dana ističu ugovori, pa je revoltiran time najavio odlazak poslije dvije godine.

Možda će vas zanimati

"Uvijek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovjek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na ljeto i to uprava želi", poručio je trener "lala".

"Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori.Svi klubovi nek znaju da ja od ljeta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele - pola želi, pola ne želi", rekao je emotivni Nenad Lalatović.

Objasnio je Lalatović da mu je teško da motiviše igrače kojima ističu ugovori, a obezbijeđeno je učešće u Evropi, pa je primijetio da su mnogi počeli da kritikuju jer su "tek" četvrti.

"Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja - kažem vam da će Vojvodina biti treća, bodriću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam htio da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta...", rekao je Lalatović i podsjetio na brojne povrede unutar tima, kao i nastupe brojnih mladih igrača.

Ispričao je da ga je klub kaznio zato što je štitio interese Vojvodine, pošto je u medijima kritikovao sudijske odluke protiv "lala", ali je rekao da ga to ne dotiče jer svakako neće ostati.

"Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Najlakši sam za komunikaciju, ali kad želimo isto za Vojvodinu... Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem - onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali...",

Lalatović je rekao i da je nedavno gledao odbojkašku utakmicu Vojvodine i Partizana, da mu se dopalo kako "lale" u tom sportu vodi Dragoljub Zbiljić i da bi volio da se on vrati u fudbalski klub, ponovivši još jednom da je sve ovo ispričao zbog svojih igrača.

"Nisam se spremao za ovo, mene emocije vode, mene voliš ili ne voliš...", zaključio je Nenad Lalatović i rekao da će se "sada zainatiti i doći na treću poziciju".

"Zapušićemo svima usta, pošto je četvrta pozicija presedan, a nije bio osmi-deveti, borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu".

"Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav...", zaključio je Lalatović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC