• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA poslala i imena fudbalera: Jedna utakmica je alarmantna, FSS mora da istraži!

Autor 000

Nove informacije o dva meča Prve lige Srbije.

 uefa srbija namještanje mečeva spisak imena fudbalera Izvor: Youtube/Prva Liga Srbije/printscreen

Možda imamo i obrt u slučaju nameštenih utakmica u Srbiji. Fudbalski savez Srbije tek treba da ispita u narednim danima šta se to dešavalo, a u istrazi bi mogli da budu mečevi Prve lige Srbije.

Kako prenosi SportKlub, radi se o utakmicama Železničar - Borac i Trajal - Jagodina, u kojima su pobjede zabilježili Pančevci i Kruševljani.

Po saznanjima, u dopisu UEFA Fudbalskom savezu Srbije nalaze se konkretni podaci o uplatama koje je evropska kuća fudbala pratila širom svijeta, promjene kvota, ali i imena fudbalera koji su potencijalno učestvovali u namještanju.

Železničar iz Pančeva savladao je na svom terenu čačanski Borac minimalnim rezultatom, nakon penala koji je napravio Lazar Obradović, a materijalizovao Danilo Kovačević. Kruševljani stigli su do pobjede daleko lakše, golovima Aleksandra Trajkovića i dvostrukog strijelca Igora Savića.

Pored velikog broja uplata na ove utakmice, navodi se da su oba meča bila zanimljiva za klađenje i uživo. Tako su ogromne količine novca stizale dok su fudblaske utakmice u drugom rangu srpskog fudbala trajale, a sve je specijalnim programima ispratila UEFA. Jedna od ove dve utakmice označena je ''alarmantnom''.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije mora da preduzme naredne korake, a već je kažnjava za ovakve prestupe. Slede izjave, istraga i konkretni koraci koji će dati odgovor na pitanje da li su dva meča Prve lige Srbije nameštena.

Ranije se spekulisalo o mečevima Superlige, a dvojica iskusnih fudbalskih radnika rekli su da Crvena zvezda i Partizan ne namještaju mečeve. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC