• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka Albanka, ali on definitivno oblači dres Srbije!

Autor 000

Veliki talenti koji obećavaju.

 dejan kuzmanović srbija majka albanka Izvor: YouTube/AS MONACO/Printscreen

Selektor mlađe omladinske reprezentacije U18 Saša Ilić u tim za utakmice protiv Bosne i Hercegovine svrstao je i talanetovanog fudbalera Monaka, koji je mogao da obuče dres Albanije ili Francuske, ali je izabrao Srbiju!

Mladi Dejan Kuzmanović nije krio koliko bi volio da nastupa srpski nacionalni tim iako mu je majka rođena u Albaniji, a on Lionu. Želja će da mu se ostvari i to veoma brzo.

Selektor Ilić za utakmice koje se igraju u Zenici 20. i 22. aprila na spisak je pored defanzivca Monaka stavio i fudbalera Bajerna iz Minhena Nikolu Motiku, a pored njih dvojica tu je još 18 talentovanih omladinaca.

Na spisku selektora Saše Ilića za dva meča sa BiH nalaze se: golmani Lazar Kaličanin (Čukarički), Mateja Premović (Metalac), Mateja Stašević (Partizan), Viktor Radojević (Crvena zvezda), Vukašin Đurđević (Rad), Luka Drobnjak (Vojvodina), Stefan Leković (Crvena zvezda), sredina terena Ignjat Brajić (Grafičar), Uroš Miladinović (Čukarički), Nemanja Trifunović (Partizan), Đorđe Gordić (Mladost), Uroš Kabić (Vojvodina), Luka Laban (Napredak), Matija Gluščević (Grafičar), napad Vanja Vlahović (Partizan), Mihajlo Ivanović (Vojvodina), Mihajlo Spasojević (Čukarički) i Marko Lazetić (Grafičar).

Poziv su dobili i Darko Ilić ( Fortuna Dizeldorf) , Mihail Stefanović (Cirih), Andrej Trifunović (Cirih) kao i Mateja Milovanović (Ajaks) međutim molba njihovih klubova je da igrači ne dolaze zbog korona virusa pa će tako ti fudbaleri biti na nekim sledećim mečevima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC