• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eh, da Katai nije pauzirao ona dva mjeseca...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Spreman je za susret sa ekipom iz Surdulice i veruje u tim

 Superliga Radnik Zvezda Dejan Stanković najava Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde igraju utakmicu 32. kola Superlige protiv rivala koji ih čeka i u polufinala Kupa Srbije.

Trener crveno-bijelih Dejan Stanković iznio je očekivanja pred susret sa Radnikom iz Surdulice u prvenstvenom dijelu. Cilj je pobjeda, kako u toj utakmici tako i u meču koji se igra četiri dana kasnije protiv iste ekipe.

"Ne bih bio zadovoljan remijem u prvenstvu, nema razloga da igramo na neriješen rezultat, nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovdje. Ne bi se ni momci složili sa mnom da se ide na remi, ne znam zašto bi se išlo. Idemo sutra na pobjedu, izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo i bilo šta kalkulišemo", jasno je stavio do znanja Stanković kojem je cilj dupla kruna koja bi definitivno zapečatila sjajnu Zvezdinu sezonu.

"Godinu dana igramo u ritmu nedelja-srijeda, tako da su momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobjedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni",  istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Najbolji strijelac Superlige nastupa za Radnik. Milan Makarić zabilježio je 19 golova u prvenstvu, Stanković poštuje tu činjenicu, ali vjeruje u svoju ekipu.

"Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Dosta puta sam to govorio na našim konferencijama, tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Veliko poštovanje za prvog strijelca lige, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca", objasnio je Stanković.

"Uvijek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im odsječemo ono što je najbolje i da ih bacimo u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, tako će biti i u subotu", rekao je trener Zvezde.

Kao i u svakom meču do sada, ide se po tri boda i u obzir se ne uzima ništa drugo.

"Brojim sutra, da su to tri boda ako pobijedimo, druga matematika me ne zanima", istakao je Stanković čiji tim ima sjajan niz trijumfa.

Dejan Stanković govorio je i o Aleksandru Kataiju koji je uspio da i pored pauze od dva mjeseca izbori odlične partije.

"Katai je dokazao i pokazao šta znači biti lider. Dosta smo pričali u vezi toga i ja ne volim kada je neko lider samo na priču. Neko je lider ako ima prije svega odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima, klubu, način treninga e to je lider, a to je Katai. Uradio je ove godine nevjerovatan posao za momke, klub i sebe, treba samo tako da nastavi. Šta bi bilo da je igrao ona dva mjeseca koja je pauzirao zbog povrede, sigurno bi imao bolju statistiku jer je Katai vanserijski igrač" , zaključio je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Utakmica između Radnika i Crvene zvezde u 32. kolu Superlige igra se u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC