• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada ga Bekam napravi - uvijek bude šou! Bradonja sa "devetkom" koštao 90 miliona evra, da li ga prepoznajete?

Autor Dragan Šutvić

Biće uzbudljivo pratiti klub Dejvida Bekama u Americi!

 inter-majami-gonzalo-iguain-cicarito-ernandez Izvor: Tanjug/AP/Lynne Sladky

FK Inter Majami odigrao je u nedjelju prvi meč nove sezone na svom stadionu, a vlasnik kluba Dejvid Bekam pratio je meč iz lože, u društvu supruge i ćerke.

Legendarni "Beks" vidio je susret kluba koji vodi i tima protiv kog je igrao i bilo je veoma uzbudljivo: Inter Majami - Los Anđeles Galaksi 2:3!

Navijači u Majamiju vidjeli su uživo prvi gol svog ljubimca Gonzala Iguaina (33), argentinske legende koji sada izgleda malo drugačije nego kakvog smo ga zapamtili u Realu, Napoliju, Juventusu, Čelsiju...

"Pipita" sada ima dugu bradu, obrijanu glavu i mirnoću da rutinski realizuje penal, mirnim udarcem sa bijele tačke kojim je u 68. minutu doneo svom timu prednost - 2:1.

Na njegovu i Bekamovu žalost, Majami je dva puta vodio, a Galaksi je dva puta izjednačio golovima još jednog bivšeg napadača Reala, za mnoge zaboravljenog Ćićarita Ernandeza (32). On je dao dva gola, za 1:1 i 2:2, a konačnih 2:3 postavio je poznati američki fudbaler srpskih korena, Saša Klještan.

Trener Majamija je bivši Bekamov saigrač iz reprezentacije Fil Nevil, a u veznom redu igra Blez Matuidi

Pogledajte slike sa ovog zanimljivog susreta i sa stadiona na kojem je Inter dočekao navijače šalovima koje im je dao na poklon, uz poruku:

"Dragi navijači, dobro došli na DRV PNK Stadion - vaš novi dom. Zbog odlaganja prošlogodišnje prve utakmice na domaćem terenu na 48 sati, to je postao 'meč koji se nikad nije odigrao'. Ali sada smo konačno tu i ne možemo da budemo srećniji da vas dočekamo"

"Da bismo proslavili ovaj trenutak, želimo da podijelimo sa vama dio istorije kluba i da vam damo šalove sa utakmice 'koja se nikad nije odigrala'. Molimo vas da mašete njima glasno i ponosno na početku. Vi ste srž ovog kluba i ne možemo da dočekamo da vas vidimo na tribinama ove sezone. Sve najbolje, Inter Majami".

(MONDO)  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC