• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam joj gledao u grudi, nego u papir! Nenad Lalatović prvi put o ONOJ konferenciji za medije - "Ovo je istina!"

Autor Dragan Šutvić

Prošlo je dvije godine od najgledanije konferencije za medije FK Vojvodina, a Nenad Lalatović je govorio o čuvenom pogledu.

 nenad-lalatovic-sanja-beba-kruzevic-fk-vojvodina-konferencija-za-medije-pogled-u-grudi-video Izvor: YouTube/FK Vojvodina/Screenshot

Nenad Lalatović privlači pažnju gde god da se pojavi. Obilježio je prethodnu deceniju srpskog fudbala zbog rezultata, ali i izjava i reakcija po kojima je postao ostao upamćen.

Jedna od njih desila se na konferenciji za medije po povratku u Vojvodinu kada je kraj njega sjedila portparolka Sanja "Beba" Kružević. Mediji su tada brujali o njegovom pogledu u pravcu atraktivne brinete, a u intervjuu za Kurir TV prvi put je progovorio o tom događaju.

Da li je gledao u bujno poprsje portparolke Vojvodine, glasilo je pitanje voditeljke?

"Nisam gledao... To su samo tako protumačili", kazao je postiđeni Lalatović, pa potom objasnio šta se zaista desilo tada.

"Došao sam na konferenciju za medije, bilo je to moje drugo predstavljanje u Vojvodini, a kako sam bio koncentrisan šta da kažem - bio je neki papir,i spred nje i gledao sam u papir. Nisam gledao u njene grudi...", rekao je trener "stare dame".

"Nisam ja to htio da demantujem, da ne demantujem, a ta djevojka ima momka, napravila se siuacija kakva nije trebalo da bude".

Konferencija za medije.
Izvor: YouTube/FK Vojvodina

Lalatović je govorio o svom ljubavnom životu, ispričao je da su mu samo četiri žene "uzele" srce, a da je prvi poljubac bio na Dorćolu kada je išao u osmi razred.

"Ne doživljavam sebe kao zavodnika. Imao sam jednu vezu od 4 godine, pa od 2 godine, pa brak od 11 godina, pa još jednu veze poslije toga.... Nisam imao vremena da švrljam. Nije da me nisu jurile devojke, i ja sam njih, ali tri su me ulovile i poslije braka još jedna djevojka", poručio je on.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC