• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napunio 17, tražio ga Juve, pa debitovao za Partizan: Baždar pokazao možda najvažniju osobinu mladog igrača

Čekao je dugo ovaj dan i dočekao

 samed baždar fk partizan prvi tim debi juventus Izvor: MN PRESS

Partizan je rutinski pobijedio Voždovac 3:0, ali vest dana je svakako da je u prvom timu konačno debitovao 17-godišnji biser Samed Baždar, koji je u kadetima dao 39 golova u 33 utakmice, uz 18 asistencija.

Za njega je navodno interesovanje izrazio već i Juventus, i to prije nego što je debitovao, ali je mladi Pazarac poslije meča pokazao da čvrsto stoji na zemlji.

"Presrećan sam zbog ovog dana, za ovo sam živio, za ovo sam radio tolike godine. Neću stati na ovome, idemo dalje", rekao je Baždar za TV Partizan poslije meča.

On je zimske pripreme odradio sa prvim timom.

"Puno mi je to pomoglo, teži su treninzi, igrači su dosta spremniji, samim tim moraš da se prilagođavaš timu. Dosta sam napredovao tim treninzima i utakmicama, sve je bolje i bolje", kazao je on.

Prva želja je ostvarena, koja je sljedeća? Možda gol u derbiju?

"Želja mi je da mi Bog da zdravlja, sve ostalo će doći na svoje i sve će biti dobro. Cijela ekipa mi je čestitala u svlačionici, što me iznenadilo, jer uvijek pružaju podršku mladim igračima. Rekli su mi 'samo lagano mali, doći će sve na svoje'", rekao je Baždar.

Trener Aleksandar Stanojević bio je prezadovoljan poslije meča.

"Zadovoljni smo, nije lako pobjeđivati u kontinuitetu. Mi to dobro radimo, momci su fokusirani, ozbiljni, tako da stvarno mogu biti zadovoljan, dobili su neki igrači šansu, tako da stvarno mogu biti zadovoljan. Suma nije bio u protokolu, nije zaliječio povredu, požalio se na povredu, vidjećemo da li će biti spreman za sljedeću utakmicu", rekao je trener.

Baždar?

"Bio je na pripremama, debitovao je, sad od njega sve zavisi, kao i od svih ostalih. Ko zasluži, igra u tom trenutku, to je to. Sutra trening, u ponedjeljak idemo za Lučane, još ta utakmica pa finale kupa", kazao je Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC