• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano ima vozni park kakav nikada niste vidjeli: Počela selidba, iz Torina odlaze luksuzni automobili! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Portugalski fudbaler svakog ljeta napravi malu seobu svojih ljubimaca.

 kristijano ronaldo vozni park selidba iz torina Izvor: Twitter/SCUtweet/printscreen

Kristijano Ronaldo seli svoju kolekciju skupocjenih automobila! Na društvenim mrežama pojavili su se snimci, četvorotočkaše ukrcavaju na kamione i prebacuju iz Torina, ali to nema nikakve veze sa statusom prve zvijezde italijanskog kluba.

Iako se nedjeljama spekuliše o njegovom ostanku u klubu ili odlasku već ovog ljeta, prebacivanje ljubimaca na drugu destinaciju nema nikakve veze sa ugovorom. Tako barem tvrde i igrač i klub, za sada.

A šta to seli Kristijano Ronaldo?

Portugalski fudbaler i jedan od najboljih igrača svih vremena je prosto opčinjen skupocjenim automobilima! Njegova kolekcija izgleda impresivno, a svaki od tih modela ima i nevjerovatnu cijenu. Naravno, Kristijano Ronaldo ne kupuje jeftine automobile.

Tako je nedavno prva zvijezda Juventusa posjetila Ferarijevu fabriku gde je za jedan od najskupljih modela izdvojila čak 1,6 miliona evra! Tom prilikom Ronaldo se družio sa vozačima Ferarija koji nastupaju u Formuli 1 i vjerovatno pokupio neke savjete kako da upravlja mašinom koja od 0 do 100 stiže za manje od tri sekunde!

I da stvari budu još čudnije, to mu nije najskuplji primjerak!

Ronaldo je vlasnik dva preskupa Bugatija, modela Čiron koji vrijedi preko četiri miliona evra i nešto jeftinijeg Vejrona od oko dva i po miliona evra!

U jednom trenutku, portugalski fudbaler imao je impozantan vozni park od čak 19 automobila. U međuvremenu su neki izbrisani sa spiska, a neki drugi dodati na njega. Teško je utvrditi koliko ih ima u ovom momentu, vjerovatno ni on sam ne bi mogao sve da ih nabroji, ali pronašli smo neke za koje sigurno znamo da su parkirani u garaži Kristijana Ronalda.

Pored modela Monca SP2 koji je kupio nedavno, fudbaler Juventusa vlasnik je još nekoliko automobila istog proizvođača. To ne treba da čudi, znajući vlasničku strukturu Juventusa i Ferarija.

Dok je igrao za Real Madrid, slična situacija bila je sa Audijem, koji je sponzor madridskog kluba. Tada je redovno dobijao automobile na korišćenje od nemačkog giganta auto industrije, ali je pitanje gde su svi ti prestižni modeli završili kada je napustio Španiju 2018. godine.

Od vozila koja je sam kupio, za svoju dušu, ističu se Lamborgini Aventador, kao i nekoliko Rols Rojs, Aston Martin i Porše modela...

Automobile Kristijana Ronalda prevozi portugalska firma sa sjedištem u Lisabonu i nova destinacija na kojoj će se nalaziti je vjerovatno njegov rodni grad. Navijači Juventusa ne moraju da brinu, on tako svake godine prevozi svoje ljubimce po Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC