• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski spektakl, Srbija - Brazil u Beogradu! Potvrđeno je - evo kada "karioke" stižu u Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

Zakazano je!

 srbija-brazil-prijateljska-utakmica-beograd Izvor: MN PRESS

"Spektakl u najavi", poručeno je iz Fudbalskog saveza Srbije u subotu popodne!

FSS je tim riječima najavio utakmicu reprezentacija Srbije (U-21) i Brazila (U-23) u Staroj Pazovi, koja će biti odigrana 8. juna uz direktan prenos na TV Arena sport.

Olimpijska reprezenacija Braila (igrači rođeni poslije 1. januara 1997) gostovaće u glavnom gradu Srbije i tu će se pripremati za Olimpijske igre u Tokiju.

Njihov važan sparing-partner biće izabranici Zvonka Živkovića, koji će dva dana pre tog meča igrati protiv vršnjaka iz Rusije (6. jun od 18 časova).

Zakazivanje ove utakmice zvanično je potvrdio direktor mladih kategorija FSS Nikola Lazetić.

"U posljednjih desetak dana bio sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz brazilske federacije. Oni su zbog problema sa koronom otkazali jedan turnir u Austriji i imali su dilemu gdje će da sprovedu ovaj završni dio priprema za Olimpijske igre. U saradnji sa jednom sportskom agencijom, ponudili smo im sjajne uslove u Srbiji i oni su sa zadovoljstvom prihvatili. Zahvaljujem se FK Vojvodina i gradu Novom Sadu koji su nam izašli u susret i omogućili Brazilcima da treniraju na stadionu Karađorđe", rekao je on.

Izvor: MN PRESS

"Nama je velika čast što ćemo ugostiti jednog takvog giganta svetskog fudbala, a siguran sam da će i naši momci imati ogroman motiv da se u što boljem svjetlu suprotstave jednom od favorita za osvajanje zlatne olimpijske medalje. Ne treba zaboraviti da će brazilski tim činiti tri godine stariji igrači i da će imati pravo i na tri bonus igrača, ali vjerujem da će puleni Zvonka Živkovića imati snage i kvaliteta da dva dana poslije meča sa Rusijom pruže dostojan otpor još jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi kao što je olimpijska selekcija Brazila", dodao je Lazetić.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC