• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokušaj puča u FSS!" Pantelić napravio čistku: Smenjen i Bjeković, na funkciji brat Miloša Teodosića!

Autor 000

Marko Pantelić sprečio sednicu i potom promenio članove Izvršnog odbora FSS.

 fss pantelić smjena izvršni odbor Izvor: MN PRESS

Burno je u Fudbalskom savezu Srbije!

Posle odlaska Slaviše Kokeze najvažniju funkciju u srpskom fudbalu obavlja Marko Pantelić, pa je zbog "pokušaja puča" odlučio da smeni pet članova Izvršnog odbora FSS.

Možda će vas zanimati

Funkcije su razrešeni Branko Stojaković, Nenad Bjeković, Marjan Rnić, Dušan Mrakić i Dragan Ilić, a umesto njih su odmah funkcije dobili Jovan Teodosić, Jugoslav Jugović, Davor Jevremović  i Zoran Lekić saopšteno je na zvaničnom sajtu.

"Danas u 13,00 u Sportskom centru FSS na delu je pokušaj svojevrsnog puča kako bi se održala nelegitimna sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Po Statutu FSS sednicom mogu da predsedavaju samo predsednik, zamenik predsednika ili počasni predsednik FSS, a kako sam sednicu IO FSS kao odgovorno lice zakazao za četvrtak, 27. maja, jasno je da su pojedinci na ovaj način grubo zloupotrebili Statut FSS u nameri da spreče promene koje su neminovne", poručio je Pantelić.

"Ja kao odgovorno lice u sistemu Fudbalskog saveza Srbije neću odustati od borbe da se fudbal i pojedini organi FSS očiste od onih koji su ga zloupotrebili samo za svoje uske interese. Sve što radim činim za bolje sutra srpskog fudbala i pokušaji kao što je ovaj neće me sprečiti da istrajem u borbi za čistiji, pravedniji i bolji fudbal u Srbiji", dodao je v.d. predsednika FSS.

Pre toga je i Dragomir Lazović smenjen sa funkcije u IO FSS pošto je pokrenuo inicijativu za promenu formata takmičenja, a Marko Pantelić je najavio čistku.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC