• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Južnoj Americi: Džejms Rodrigez precrtan iz reprezentacije! Došao na Kopa Amerika, selektor mu rekao - slobodan si

Autor Dragan Šutvić

Veliki turnir posmatraće na TV-u

 kolumbija rodrigez ne ide na kopa amerika Izvor: Profimedia

Donekle nevjerovatna vijest stiže iz Kolumbije, gde je tamošnji selektor Rejnaldo Ruelda precrtao zvijezdu ekipe Džejmsa Rodrigeza (29) sa spiska za Kopa Amerika, koji će biti održan od 13. juna do 10. jula u Argentini.

Rodrigez je optimistično objavljivao slike krajem sezone, dok se pripremao da se priključi ekipi pred veliki turnir, ali i pred kvalifikacione mečeve za Mundijal u Kataru. Međutim, šef struke nacionalnog tima rekao mu je da za njega trenutno nema mjesta u selekciji.

Zvanično obrazloženje je da je "precrtan" zbog nedovoljne fizičke spreme, a fudbaler je na to reagovao saopštenjem, u kojem je oštro odbacio te i takve tvrdnje.

Možda će vas zanimati

"Dobio sam saopštenje stručnog štaba i dočekao sam ga sa iznenađenjem. Naveli su da ne računaju na mene i da mi žele brz oporavak, a već sam se oporavio i podnio sam veliku žrtvu da bi tako bilo", napisao je između ostalog vezista Evertona.

On se na društvenim mrežama redovno oglašavao i objavljivao slike svojih treninga za Kopa Amerika, pa čak i puta kući, baš zbog turnira.

Izvor: twitter/jamesdrodriguez

Bivši as Reala i Bajerna, koji je bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 2014. godine, rekao je da trpi ogroman bol jer je "uvijek davao život za Kolumbiju". Uz to, naglasio je da bi bio spreman do 8. juna, a ujedno i za Kopa Amerika.

Prema saznanjima tamošnjih novinara, Džejms Rodrigez imao je plan da ostane u Medeljinu još nekoliko dana da bi se dodatno pripremio, a da se onda naknadno pridruži saigračima. Selektoru se to nije svidjelo, pa ga je precrtao.

Rodrigez je ove sezone odigrao 26 utakmica za Everton, ali ga je veoma namučila povreda lista, zbog koje je tokom maja dobio odmor – baš da bi bio spreman za južnoamerički spektakl.

Na njegovu žalost, taj turnir će gledati na TV-u, kao i svoje saograče na njemu.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC