• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bira štopera! Jedan od njih se vraća u klub: Bili svjetski prvaci, sad su pojačanje za Ligu šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli moraju da reaguju nakon što je Nemanja Milunović napustio klub.

 crvena zvezda srđan babić vukašin jovanović Izvor: MN PRESS

Štoper Crvene zvezde za narednu sezonu biće jedan od povratnika u klub - Srđan Babić koji bi mogao da se vrati sa pozajmice u Portugalu ili Vukašin Jovanović kom je istekao ugovor sa Bordoom! To je Zvezdino pojačanje u posljednjoj liniji pred borbu za Ligu šampiona.

Nakon što je postalo jasno da Nemanja Milunović neće produžiti ugovor sa crveno-bijelima, sportski sektor kluba sa stadiona Rajko Mitić morao je da se okrene drugim rješenjima!

Možda će vas zanimati

Prije samo nekoliko dana Zvezdan Terzić je najavio Srđana Babića (25) kao zamjenu za iskusnog ''Đeda'', koji je juče potpisao ugovor u Turskoj. Milunović će nastupati za Alanju, a beogradski tim mora da nadomjesti odlazak jednog vrlo bitnog igrača.

Babić, koji je već odigrao 79 mečeva za Zvezdu, ponovo se nametnuo kao rješenje odličnim igrama u Portugalu. Bio je impresivan tokom cijele sezone na pozajmici u Famalikau, koji nema sredstava da ga otkupi za nešto preko milion evra, pa je povratak u Beograd moguć...

Ali, u priču oko defanzivca rođenog u Banjaluci uključili su se još neki portugalski klubovi. Postoji interesovanje sa više strana, a Crvena zvezda ne želi da propusti priliku da zaradi. Ukoliko ponuda bude zadovoljavajuća, Babić bi ipak mogao da bude prodat.

Zato se u klubu razmišlja o Vukašinu Jovanoviću (25), Babićevom saigraču iz reprezentacije do 20 godina koja je 2015. na Novom Zelandu postala šampion svijeta.

Jovanović je Zvezdino dijete koje je u klubu provelo prve dvije seniorske sezone. U tom periodu je upisao 35 nastupa, a zatim se preselio u Zenit iz Sankt PEterburga gdje je igrao za rezervni tim. Inostrana karijera mu traje od februara 2016. godine, a pored ruskog tima bio je član Bordoa i Eibara, u kom je proveo polusezonu na pozajmici.

Kako mu je ugovor sa Francuzima istekao, Zvezda bi mogla da potpiše ugovor sa njim bez plaćanja obeštećenja. Imao bi priliku da igra i oživi karijeru, a i dalje je mlad pa bi crveno-bijeli mogli da se nadaju još jednom transferu, kada za to dođe vrijeme.

Trenutno je Jovanović bliži vratima kroz koja se ulazi na stadion Crvene zvezde, ali se situacija još vaga. Srpski šampion bira između dvojice svjetskih šampiona - to je pojačanje za Ligu šampiona!

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC