• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJAJNE VIJESTI! Javio se Eriksen i pozdravio saigrače: Danci zvanično saopštili u kakvom je stanju!

Autor 000

Kristijan Eriksen je u bolnici, ali je njegovo stanje stabilno, objavio je Fudbalski savez Danske.

 kristijan eriksen stabilno - pozdravio saigrače Izvor: Profimedia

Fudbal je bio u drugom planu drugog dana Evropskog prvenstva pošto je jeziva scena u kojoj je Kristijan Eriksen kolabirao na terenu zabrinula sve ljubitelje fudbala. 

Sada se danski fudbalski savez javio sa najnovijim vestima vezanim za stanje najboljeg danskog igrača. Vijesti su odlične pošto je Kristijan Eriksen stabilan i u bolnici je. 

Možda će vas zanimati

 On je pozdravio svoje saigrače u razgovoru sa čelnicima saveza, a Danci su se svima zahvalili na podršci koju dobijaju ovih dana. 

"Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon icidenta od juče.

Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske...", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

 Vezista Danske se srušio na terenu u prvom poluvremenu meča Danske i Finske, a poslije dugog prekida meč je nastavljen i odigran. 

Sjajnog fudbalera je spasila samo brza akcija saigrača, sudije i naravno ljekarskog tima, a otkriveno je da je čak u jednom trenutku njegovo srce prestalo da kuca. 

Srećom na kraju se fudbaler oporavlja od onoga što se desilo, a danski savez je pozvao sve koji to žele da pošalju poruke podrške sjajnom fudbaleru. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC