• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remek-djelo Mesija iz slobodnjaka: Golčinu opet upropastila bizarna odbrana Argentine! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Leo Mesi je postigao spektakularan gol, ali opet nije pobijedio...

 kopa amerika leo mesi gol iz slobodnjaka Izvor: YouTube/SH10Comps/Screenshot

Leo Mesi pokušava da prvi put u karijeri sa Argentinom osvoji trofej Kopa Amerika, ali ako je suditi po prvoj utakmici na turniru protiv Čilea - još neka saigrače za to.

U pravoj južnoameričkoj utakmici odigranoj na Olimpijskom stadionu u Rio de Žaneiru vidjeli smo klasičnu Argentinu u posljednjih nekoliko godina, a to podrazumijeva da Mesi pokaže neki magični potez, dok sa druge strane to neko iz odbrane potpuno pokvari.

ARGENTINA - ČILE 1:1 (0:1)

Tako je Mesi u 33. minutu postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca sa oko 20 metara udaljenosti, preko šestorice u "živom zidu", pravo u ugao golmana Klaudija Brava.

Činio je čileanski golman čuda, branio fantastično čitav meč, međutim udarac Mesija je bio toliko savršen da i to što ga je Bravo uspio da "okrzne" prstima nije bilo dovoljno i da spriječi loptu da zatrese mrežu.

Pogledajte ovo remek-djelo Lea Mesija!


Ipak, kao što smo već navikli od Argentine, sposobni su da prime gol i kada igraju savršeno, a daleko od takvog nastupa bili su prethodne noći...

Čekao se "trenutak ludila" jednog od četvorice nepouzdanih fudbalera u odbrani, pa priliku da izbriljira nije propustio Nikolas Taljafiko. Levi bek Ajaksa je na bizaran način faulirao Artura Vidala u 57. minutu i poslije uplitanja VAR tehnologije pokazano je na "bijelu tačku".

Fantastični golman Emilijano Martinez, koji brani za Aston Vilu, odbranio je jedanaesterac, ali je na loptu na trčao Eduardo Vargas i poravnao rezultat.

Pokušao je selektor Skaloni da ubacivanjem Aguera i Di Marije promeni sliku na terenu, ali Čileanci su se na dobro poznati način branili, čak i preko granice dobrog ukusa jer je arbitar oprostio čist crveni karton Arturu Vidalu.

Tako je derbi prvog kola "A" grupe završen bez pobjednika.

U okviru iste grupe, Paragvaj je pobijedio Boliviju nakon preokreta 3:1 (0:1), a sve pošto su Bolivijci ostali sa igračem manje još u prvom poluvremenu. Poveli su golom Savedre sa penala u 10. minutu, da bi u nastavku Kaku u 62, odnosno Romero u 65. i 80. minutu donijeli pobjedu Paragvajcima.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC