• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaustavio Zvezdu, može li i Partizan? Vojvodina neće da kuka pred novi derbi - Ima razlike između vječitih...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slavoljub Đorđević govorio je na konferenciji za medije pred meč Vojvodine i Partizana u 2. kolu Superlige Srbije.

 Slavoljub-Djordjevic-izjava-pred-mec-Vojvodina-Partizan. Izvor: MN PRESS

Slavoljub Đorđević je na klupi Vojvodine debitovao remijem protiv Crvene zvezde (0:0), potom je ostvario prvi evropski trijumf na gostovanju litvanskom Panevežisu (1:0), a već novi težak izazov imaće u nedjelju na "Karađorđu" protiv Partizana (21.00).

Trener "stare dame" rekao je da očekuje od svojih igrača da odigraju disciplinovano i hrabro, kao i da daju sve od sebe u meču protiv Partizana.

"Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svjesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum", rekao je Đorđević, prenio je sajt kluba.

"Bila je opcija da se pomjeri utakmica za jedan dan, nismo uspjeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svjesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo", dodao je on.

Oba kluba su u četvrtak savladali svoje protivnike u prvim utakmica drugog kola kvalfikacija za Ligu konferencija sa po 1:0.

"Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobjedi nad Panevežisom, nije bilo lako poslije Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobijediti", istakao je Đorđević.

Đorđević je ocijenio da njegova ekipa ima plan, ali da se na utakmicama pita i protivnik.

"Mi znamo šta hoćemo, a vidjećemo u nedjelju poslije utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osjećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću donijeti prije utakmice, nadamo se najboljem", zaključio je on.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 21.00 uz prenos na Arena Sport.

(MONDO/Beta)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC