• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacio Borac, sada MORA i Zvezdu: Trener u sukobu sa vlasnikom kluba -  "pobijedi ih ili se pakuj!"

Autor Dušan Ninković

Marijuš Sumudika bi mogao da dobije otkaz ukoliko ne eliminiše srpskog šampiona.

 Kluž sukob vlasnik trener rumuni moraju da izbace Zvezdu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Srpski šampion će u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv rumunskog Kluža, a ni u tom timu atmosfera nije sjajna. Dok Crvena zvezda razmišlja o propuštenoj šansi u Tiraspolju, u Rumuniji se prijeti otkazima!

Prvi čovjek kluba Nelutu Varga odlučan je da treneru Marijušu Sumudiki uruči otkaz, ukoliko rumunski stručnjak u dvomeču ne izbaci srpski tim. Porazi u ta dva meča značili bi za Rumune selidbu u Konferencijsku ligu, što očigledno ne ispunjava ambicije kluba.

Možda će vas zanimati

 Kako prenosi portal ''prosport'', dvomeč protiv srpskog tima poslednja je šansa za Sumudiku, koji već ima nekoliko grijehova na svom kontu.

Pored poraza od Jang Bojsa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, njemu se na teret stavlja i sukob sa jednom od najvećih zvijezda tima. Iskusni Aleksandru Čipčiju koji ima 48 nastupa za reprezentaciju Rumunije nije u dobrim odnosima sa trenerom, pa vlasnik tima razmišlja da u tom sukobu stane na stranu ofanzivnog fudbalera.

Upravo Čipčiju bio je koban za banjalučki Borac, jer je njegovim golom u 118. minutu revanša u Banjaluci ekipa Kluža eliminisala crveno-plave i prošla u drugo kolo kvalifikacija Konferencijske lige. 

Čipčiju je prvo udaljen iz tima, što se vlasniku kluba nimalo nije svidjelo. Zbog ogromne palte i uticaja na igru, Varga je morao da interveniše, izgladi odnose i reprezentativca Rumunije vrati u tim, iako se treneru to ne sviđa.

Raskid Kluža i Sumudike sasvim sigurno će se desiti ukoliko Kluž bude eliminisan od strane srpskog šampiona u mečevima koji se igraju 17. i 26. avgusta, prvo u Beogradu, a zatim i u Klužu, prijestonici Transilvanije.

Tokom bogate trenerske karijere Sumudika je radio u više rumunskih timova, u Grčkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji i Turskoj gde je vodio tri tima - Kajzerispor, Gazijantep i Rizespor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC