• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve o meču Partizan - Soči, Humska čeka prolaz: Ko će igrati, gdje je prenos i koliko novca jure crno-bijeli?

Autor Milutin Vujičić

Partizan ima sve u svojim rukama, a uz podršku navijača mogu i do plej-ofa i lijepe svote novca.

 partizan soči konferencijska liga najava Izvor: MN PRESS

Partizan juri plej-of Konferencijske lige, a potvrdu prolaska probaće da obezbijedi u Humskoj. Nakon 1:1 protiv Sočija u gostima - i promene pravila o golu u gostima - Partizan zna da mora do pobjede pred svojim navijačima, pošto bi svaki drugi neriješeni ishod donosio prodžetke, možda i penale.

I za to su spremni u Partizanu, najavio je trener Aleksandar Stanojević da se raspitao i kod Marka Nikolića o Sočiju, pa nas u najavi očekuje vrlo zanimljiva utakmica - tačno u 21 čas u Humskoj (Arena Sport 1 i RTS).

Partizan je zaslužio da s prednošću uđe u revanš pošto je Soči jedini gol na svom stadionu postigao iz neregularnog penala, dosuđenog zbog faula van kaznenog prostora, da bi Rikardo Gomeš ispravio nepravdu pokazujući još jednom da je njegov povratak bio pun pogodak.

Sjajni strijelac sa Zelenortskih Ostrva već je postigao šest golova ove sezone, samo protiv Vojvodine i protiv Dunajske Strede u Humskoj nije zatresao mrežu, pa će i ovoga puta biti glavna uzdanica Aleksandra Stanojevića.

I ONI SU TU

Čukarički od 18.45 igra sa Hamarbijem u gostima i želi da potvrdi prolaz koji se naslutio iz prvog meča (3:1), dok Vojvodina od 21 u Klagenfurtu mora da napravi veliki preokret protiv Laska (0:1).

"Znamo da nas jedino pobjeda vodi dalje i tako ćemo i da pristupimo revanšu. Želimo da nastavimo niz, u dobrom smo trenutku", rekao je Stanojević na konferenciji za medije na kojoj je istakao i da ima određenih problema sa sastavom pred ovaj meč.

Živković osjeća posljedice pada u Novom Pazaru, a pod znakom pitanja su Miljković, Obradović i Jović.

Podsjetimo, ako Partizan prođe dalje - očekuje ga bolji iz duela Olimpije i Santa Klare, a portugalski klub je slavio u prvom meču 2:0 i mala je vjerovatnoća da će Slovenci, koje vodi Savo Milošević, moći da naprave iznenađenje pošto je i dalje potrebno vrijeme da uđu u pravu formu.

Što se tiče Partizana, njemu je cilj da jesen provede u Evropi, a to bi trebalo da potvrdi večeras kada igrače oba tima na teren izvede danski sudija Jakob Kelet.

Podsjetimo, prolazak u narednu rundu donosi 750.000 evra.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Jojić, Zdjelar - Marković, Natho, Pantić - Rikardo.

SOČI (3-4-3): Zabolotni - Prokin, Rodrigao, Barać - Margasov, Noboa, Calagov, Terekov - Vorobjev, Burmistrov i Dugančić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC