• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan hitno dovodi pojačanje: Promjena plana zbog povrede, nismo promašivali strance!

Crno-bijeli zbog povrede Danila Pantića moraju da reaguju.

 fk partizan dovodi pojačanje povreda danilo pantić Izvor: MN PRESS

Danilo Pantić doživio je nezgodnu povredu tokom zagrijavanja za meč sa Sočijem, a prve prognoze kažu da će biti izgubljen čak i za "vječiti" derbi koji je u drugoj polovini septembra.

S obzirom na to da je igrao "kao preporođen" ovog ljeta kod Stanojevića, i bio jedan od ključnih igrača u prvim mečevima ove sezone, jasno je da će Partizanu biti teže bez njega protiv Santa Klare, a zanimljivo je da rukovodstvo crno-bijelih već najavljuje da stiže zamjena.

"Šteta zbog Dače. Po dolasku u Partizan odmah se nametnuo kao jedan od nosilaca ekipe, ali šta je - tu je. Moramo dalje, siguran sam da će stručni štab i igrači učiniti sve da nadomjeste njegov izostanak. Ovo mijenja planove, učinićemo sve da ubrzamo pregovore i da u narednih nekoliko dana dovedemo pojačanje u ofanzivi", rekao je sportski direktor Ivica Iliev za današnji "Informer".

Ovog ljeta je Partizan uz Pantića doveo još Saničanina i Gomeša, dugo se pričalo o još jednom napadaču, međutim nisu uspjeli pregovori oko Žulijena Engoja i Kvinsija Menige, ali...

"Imamo neke opcije, aktivni smo na tom polju. Nismo htjeli da žurimo, jer tada lako može da se pogriješi. U prethodnih nekoliko godina rijetko kad smo promašivali sa strancima. Hoćemo da dovedemo igrača koji će zaista da donese kvalitet i pomogne ekipi, a ne da bi samo popunio broj", rekao je Iliev.

Što se tiče idućeg protivnika Partizana u Ligi Evrope - Santa Klare - Iliev je optimista.

"I Santa Klara je kvalitetna, ali mislim da je ono najgore iza nas. Rusi su, uz Totenhem, Romu i Ren, bili vjerovatno najjači tim u Ligi konferencija. Zato protiv Portugalaca očekujem pečat i plasman u grupnu fazu", zaključio je on.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC