• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković se osmjehnuo zbog kritika - šta ja imam da kažem na to? Falko "ispao" iz tima, ostali da stisnu zube!

Trener crveno-bijelih Dejan Stanković govorio je na konferenciji za medije pred Kluž.

 dejan stanković najava crvena zvezda kluž falko povreda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je spremna za deset ključnih dana ove sezone. Crveno-bijeli su ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nema mnogo vremena za tugovanje - Kluž je već u utorak na "Marakani".

Borba za mjesto u grupnoj fazi Lige Evrope počinje u 21 čas, a Dejan Stanković je na početku konferencije za medije odmah saopštio loše vijesti. Zbog istegnuća mišića - Filipo Falko neće biti čak ni u protokolu za meč, dok su svi ostali u sastavu iako neki od njih nisu potpuno fit.

"I njima je kao i nama jaka i teška utakmica. Mnogo bitna. Nekada i kada boli - mora da ne boli, da se stegnu zubi, pa kad prođu bitne utakmice da se liječimo i saniramo sitnice koje vučemo od početka", rekao je Stanković.

Govoreći o Klužu istakao je da "variraju u formaciji" u prvenstvu u Evropi, da se sprema za obje varijante, ali da ko god od fudbalera rumunskog prvaka izađe na teren - njegovi igrači već imati spreman odgovor. Najviše se možda očekuje od komandanta odbran Aleksandra Dragovića koji igra stoti meč u UEFA takmičenjima.

"Donio je iskustvo, njegova želja i volja da pokida sve je nevjerovatna. Iz meča u meč i teško mu pada ono što se desilo protiv Šerifa, ali radili smo na tome da se izdignemo. Ne možemo da se okrećemo za onim šta je prošlo. Sad će se vidjeti jačina grupe, želje i volje. Igrati grupnu fazu Lige Evrope je značajan uspjeh za klub", naglasio je Stanković i rekao da se nije čuo sa Kivuom ili Mutuom sa kojima je igrao u Interu.

Izvor: MN PRESS

Stanković nije želio previše da ulazi u diskusiju o slaboj igri Zvezde ovog leta, ostao je pri tome da ne kritikuje svoje momke i kada ne ide, ali od njih očekuje veću efikasnost.

"Za kritike... Šta ja imam da kažem na to, ništa", nasmejao se Stanković i to ostavio medijima.

"Fali nam koji gol više. Jedan gol u ranoj fazi mijenja totalno utakmicu, nastup, dosta ekipa se branilo... Znali smo da damo dosta golova na prekid, ali nam to sada ide u kontru. Nismo ubitačni u našem prekidu, a primamo golove. Radimo na tome, vjerovatno će se otvoriti", dodao je on.

U neuobičajeno kratkoj konferenciji za medije za jedan evropski duel, Stanković je rekao i da Zvezda ne smije da dozvoli da protivnik "sputi dole loptu".

"Ja opet kažem da će zavisiti od nas i izaći ćemo hrabro i jako, nemamo šta da kalkulišemo. Ovo su utakmice za proći, sad kako - radićemo da bude najbolje. Ne zanima me da li je lijepo ili ružno, ovo svima znači. Vidim da su navijači iza nas, čuli smo ih, nema straha", zaključio je on.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC