• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Odžaku poginuo 36-godišnji Nenad Ćuković: Igrao za Modriču u Kupu UEFA, bio član Ozrena i dobojskog Željezničara

Autor Dragan Šutvić

Tužna vijest dolazi iz Posavine

 poginuo nenad ćuković bivši golman modriče Izvor: Alfa Modriča

Tužna vijest potresla je danas fudbalsku javnost Republike Srpske:

u 36. godini je poginuo Nenad Ćuković, nekadašnji golman Modriče, Ozrena iz Petrova i dobojskog Željezničara.

Možda će vas zanimati

Kako saznaje MONDO, Ćuković je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Odžaku, kada se prevrnuo automobil u kojem su se nalazila još dva lica.

Ćuković je poginuo na licu mjesta, dok su povrijeđeni njegovi saputnici, Spasoje Savkić i Dejan Ristić, inače aktuelni sekretar Područnog fudbalskog saveza Doboj.

Dres Modričana Ćuković je, između ostalog, nosio 2004. godine, kada je tim sa stadiona "Dr Milan Jelić" igrao kvalifikacije za tadašnji Kup UEFA.

Modričani su tada igrali protiv Levskog, a Ćuković je na meču sa Bugarima, igranom u Ugljeviku, ušao u igru u finišu - i to umjesto prvog napadača Gorana Pavića.

Takođe, pamtiće se i 2018. godina, kada su fudbaleri Ozrena iz Petrova, čiji je bio predjednik u to vrijeme, spasili vozača koji je bio zarobljen u prevrnutom automobilu pored puta.

Fudbaleri su putovali u Dubrave na utakmicu Druge lige zapad Republike Srpske protiv istoimenog kluba kada su naišli na kolonu vozila koja su stajala jer se pored puta u kanalu nalazio prevrnut automobil.

Vozač u automobilu je bio zarobljen, a ostali vozači koji su ranije stigli nisu smjeli da ga diraju kako mu ne bi eventualno prouzrokovali teže povrede.

Ipak, u redovima Ozrena iz Petrova nalazilo se nekoliko fudbalera koji su pripadnici Policije Republike Srpske, te su bili dobro upoznati sa procedurama u ovim slučajevima.

"Kada smo stigli automobil je bio prevrnut na krov, a tu je bio još jedan momak koji vozača nije smio da dira. Nas par, i još nekoliko momaka koji igraju za naš klub i rade u policiji, znamo tu 'rutinu' i uspjeli smo da sa njim ostvarimo komunikaciju i vidimo da je u redu, ali da je pod dejstvom alkohola. Izvukli smo ga iz auta, bio je malo ugruvan, ali srećom bez težih povreda. Prizor jeste strašan, ali nije bilo obilnog krvarenja ili teških povreda. Zvali smo Hitnu pomoć i policiju, ali nismo mogli da ih čekamo jer smo morali na utakmicu pa smo zadužili poštara iz sela da bude tu sa njim dok ne dođe pomoć", govorio je tada Ćuković za MONDO.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC