• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odigrano najluđe poluvrijeme ikada u Ligi šampiona: Četiri penala, promašaji i haos na terenu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prvo poluvrijeme meča Salcburga i Sevilje ostaće upamćeno!

 sevilja salcburg poluvrijeme 4 penala promašaji Izvor: Profimedia

Sevilja i Salcburg su odigrali prvi meč ovogodišnje Lige šampiona, krajnji rezultat je bio 1:1, ali to uopšte ne govori dovoljno o ludilo kakvo smo videli na terenu, pogotovo u prvih 45 minuta. 

Sudija Aleksej Kulbakov je uspio da za 45 minuta pomeri sve granice i dosudi čak četiri penala, od čega jedan za domaćina i tri za goste. 

Možda će vas zanimati

 Posle 13 minuta srušen je Karim Adejemi u kaznenom prostoru i on je odlučio da izvede penal, ali je šutnuo pored gola Marokanca Bonoa, koji je dobio prednost ispred Marka Dmitrovića. 

Nije se dugo čekalo na naredni penal, pošto je opet Adejemi pao u kaznenom prostoru. Sada ga je srušio veteran Hesus Navas, a opet je Adejemi uzeo loptu! Ovoga puta mu je mladi reprezentativac Hrvatske Luka Sučić bukvalno oteo loptu i bio je u pravu. Pogodio je za 1:0!

Meč se malo smirio, ali samo do 37. minuta! Opet je Adejemi pao! Sada ga je srušio golman Sevilje Bono, a ohrabren prethodnim pogotkom Sučić je opet uzeo loptu. Sada je pogodio stativu!

Kraj drame u prvom poluvremenu vidjeli smo u 42. minutu kada je štoper Veber srušio En Nesirija i sada je Sevilja dobila penal! 

Upravo je srušeni En Nesiri htio da ga izvede, ali je to ipak uradio iskusni Ivan Rakitić i pogodio za konačnih 1:1. Naravno, to nije bilo sve od ovog meča. pošto je upravo En Nesiri isključen u 50. minutu, ali na kraju je utakmica završena neriješeno 1:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC