• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad sistema u PSŽ za mjesec dan! Podjela u svlačionici, zvijezde se ne podnose i ogovaraju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na papiru su najbolji tim svijeta, ali za to je potrebno mnogo odricanja.

 Klanovi-u-svlacionici-Pari-Sen-Zermena Izvor: Profimedia/Mehdi Taamallah/NurPhoto

Pari Sen Žermen uspio je ovog ljeta da dovede Lea Mesija i da oformi najstrašniji napad Evrope, bar na papiru. Kada uz njega igraju Nejmar i Mbape defanzivci bi trebalo da se plaše, međutim još ništa od njihove magije nismo vidjeli, a već se pojavljuju priče o ozbiljnom haosu u klubu.

Pred utakmicu sa Mančester sitijem u Ligi šampiona govori se o tome kako je projekat već počeo da "puca" poslije svega mjesec dana, a sve jer je previše zvijezda u svlačionici.

Imao ih je PSŽ i prije ovog ljeta, a kada su došli Mesi, Ramos, Donaruma, Hakimi i Vajnaldum sve se dodatno "zaoštrilo", a rukovodstvo ne uspijeva da ih kontroliše - još manje Maurisio Poketino. Upravo je argentinski trener bio najviše pod lupom kada je zamijenio Mesija i time pokušao da pokaže da se ipak on pita, međutim to je stvorilo mnogo više problema nego što je iko mogao i da pretpostavi.

Da je u pitanju odnos samo sa trenerom, to bi moglo i da se riješi, ali francuski mediji pišu da odnosi među fudbalerima nisu dobri i da je sve počelo od Đanluiđija Donarume.

Stigao je iz Milana bez obeštećenja, kao najbolji fudbaler Evropskog prvenstva, ali još nije upisao ni minut jer prednost ima Kejlor Navas i sada se već priča o njegovom odlasku, međutim ne zbog samog Kostarikanca nego mu se ne sviđa južnoamerički klan u svlačionici.

Izvor: Profimedia

Navodno, Di Marija, Mesi, Paredes, Markinjos i Nejmar se drže zajedno i favorizuju Kejlora Navasa, pa tako Donaruma vidi da je višak i da je pogriješio u izboru kluba.

Nisu samo tu zategnuti odnosi, poznato je da Kilijan Mbape želi da ode iz Pari Sen Žermena i da je već ovog ljeta bio blizu Real Madrida, a to se nije dopalo Nejmaru koji se sve lošije slaže sa mladim Francuzom. Tako su kamere "uhvatile" Mbapea koji se Geju žali na Brazilca.

"Pogledaj ga, a meni ne dodaje loptu", rekao je Mbape nakon što je Draksler zatresao mrežu na asistenciju Nejmara, pa je taj snimak ubrzo postao viralan.

Nema sumnje da je Pari Sen Žermen doveo moćne igrače, ali da bi to bio moćan tim - tu ne pomaže novac.


(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC